[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
博人個仆街仔
比佢睇下the last 就知老豆有幾型

叫佢睇佩恩篇就算啦 第一次仙人模式救世界一定係鳴仔最型既一次 港女櫻一聲長號

嗚仔套衫型到

睇完培恩篇更加聽老母話
原來仲未就任 就做咁多野 咁卡卡西有乜用

應該個時間線係再之前 只係回憶返 鳴仔帶博人去花火度已經講個女仲有冇開過眼 即係已經係之後既事黎
博人個仆街仔

叫佢睇佩恩篇就算啦 第一次仙人模式救世界一定係鳴仔最型既一次 港女櫻一聲長號

嗚仔套衫型到

睇完培恩篇更加聽老母話

好彩無聽

如果聽老母講就會娶港女

脷伸:雛田黨

咪撚衝出嚟柒啦

咪撚衝出嚟柒啦

條友真係好撚柒

咪撚衝出嚟柒啦

我仲認真答佢
留個名先
本身諗住唔睇,覺得自己好似睇左700集前傳咁
但見係火影都係忍唔住睇
留個名先
但見係火影都係忍唔住睇

暫時每一集黎講都係好撚無聊 有時期待大波田同埋鳴仔可以間唔中出黎哂下恩愛
留個名先
但見係火影都係忍唔住睇

暫時每一集黎講都係好撚無聊 有時期待大波田同埋鳴仔可以間唔中出黎哂下恩愛

有冇主線?
留個名先
但見係火影都係忍唔住睇

有冇主線?

你當睇緊一大班小學雞係度hea日子hea足十幾集可能你睇完會冇咁躁底
留個名先
但見係火影都係忍唔住睇

有冇主線?

你當睇緊一大班小學雞係度hea日子hea足十幾集可能你睇完會冇咁躁底

咁我當pokemon咁睇算
博人個仆街仔

比較想知 木葉丸學識仙人mode未?

召契都已經係青蛙

咁照道理要妙木山見哈蟆仙人

其實猿魔應該勁過蛤蟆
如果唔練仙人mode
佢咁揀都真係幾on9
個女似老母仲似係個女 小櫻成個廢老咁

1日遊都拖喼 心諗做乜鳩

港女櫻

話說1日遊嗰陣井野好似變返疾風傳個look咁 好正
Ed2真心高質

唯一冇變既就係動畫組用既歌多數都好好聽
博人個仆街仔

召契都已經係青蛙

其實猿魔應該勁過蛤蟆
如果唔練仙人mode
佢咁揀都真係幾on9

配錯技能點
博人個仆街仔

召契都已經係青蛙

其實猿魔應該勁過蛤蟆
如果唔練仙人mode
佢咁揀都真係幾on9

猿魔仙人
仲有初代個仙人有冇講過係蛤蟆嗰派
話唔定除左蛤蟆同蛇仲有其他仙人化
博人個仆街仔

召契都已經係青蛙

其實猿魔應該勁過蛤蟆
如果唔練仙人mode
佢咁揀都真係幾on9

猿魔仙人

木葉丸幾時學識加属性阿

唔研究多d招點做火影 到時又變3代咁
鳴門又要比個女打柒多次
博人個仆街仔

召契都已經係青蛙

其實猿魔應該勁過蛤蟆
如果唔練仙人mode
佢咁揀都真係幾on9

猿魔仙人

木葉丸幾時學識加属性阿

鳴仔用外掛都練左咁耐 木葉丸識既機會好細
博人個仆街仔

召契都已經係青蛙

其實猿魔應該勁過蛤蟆
如果唔練仙人mode
佢咁揀都真係幾on9

猿魔仙人

木葉丸幾時學識加属性阿

鳴仔用外掛都練左咁耐 木葉丸識既機會好細

木葉丸細個用螺絲丸打爆一個培恩架
https://www.youtube.com/watch?v=nK7O4TDPCvg

好聽

日日都聽幾次
都唔明點解仲要拖多集先播緋色花月
下集仲要係重播
https://www.youtube.com/watch?v=nK7O4TDPCvg

好聽

日日都聽幾次
都唔明點解仲要拖多集先播緋色花月
下集仲要係重播

唔倍大波田係唔係都係著黑絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞