[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
明明係boruto 點解會變左naruto post

可愛九尾

好搞笑

第幾集?

電影boruto

可愛九尾

好搞笑

第幾集?

電影boruto

係the last,乜9 boruto

可愛九尾

好搞笑

第幾集?

電影boruto

連漫畫也吐糟

好賤

明明牙仲廢過佢 笑乜鳩

aggar

其實最賤係出卡條友啫

話唔埋牙其實就係出卡條友

可愛九尾

好搞笑

第幾集?

電影boruto

係咪都係長篇動畫?
係咪都係長篇動畫?

仲有幾多集先追到劇場版劇情

點都好過hunter ge

組都未分
係咪都係長篇動畫?

據愛奇藝的無心透露還是編輯人員的失誤,博人傳似乎就只有51集,所以等到這場大戰大概要到明年4月了吧。

原文網址:https://kknews.cc/zh-hk/comic/85gl3xe.html

51集?

52集博人疾風傳
係咪都係長篇動畫?

據愛奇藝的無心透露還是編輯人員的失誤,博人傳似乎就只有51集,所以等到這場大戰大概要到明年4月了吧。

原文網址:https://kknews.cc/zh-hk/comic/85gl3xe.html

51集?

52集博人疾風傳

係咪都係長篇動畫?

51集?

52集博人疾風傳

係咪都係長篇動畫?

51集?

52集博人疾風傳

老老豆豆 好在我地綠葉大師兄無過黎連登 如果唔係一D討論空間都無

頭十幾廿頁都係資訊金剛棒

佢仲係果面洗緊

我有見到 好想叫佢不如整個GOOGLE WORD整合仲好啦

佢個目的就係想不斷回POST阻住人,你仲咁好心叫佢整WORD DOC?
佢睬你都傻LA
點解D仔女既性格同忍術要同上一代一模一樣 再咁落去真係搵鬼睇

好難作 始終上一代吹到太勁

鹿丸個仔同佢老豆性格同忍術完全一樣,真係睇到

咪係
成個複製人咁
溝返少少阿媽d野都好呀屌

驚死人唔知佢係佢老豆個仔咁

對眼係手鞠嘅

You have your mother's eyes.
劇情我覺得無咩問題 輕鬆下

不過點解將蟲佬由型毒變搞笑角

做老師做到咁好慘。
帶住個眼罩的原因係因為唔想上上下堂想喊俾人見到。
其實唔好拎呢套同火影比
火影好多重要既元素呢套都冇
你可以睇番當年火影會紅係用左好多心機

鳴人王道性格,有競敵帶住成套野既角色能力成長
為左唔比人腰斬,第一篇已經出再不斬呢個章篇,而家博人冇壓力下只會做ON9野
之後為左擴大世界觀直接出中忍考試,大蛇丸陰謀
再用星矢既過關式打法,去番同競敵最終對決

而家博人,冇王道性格,冇競敵
第一章D鋪排差到賴屎,到左2017年仲係畫條黑色既野上人身,然後鬧一鬧就解番醒
而中忍考試係劇場版已經做左,下忍試考基本術唔會有咩好睇
有個好大問題就係觀眾好多一早已經知道博人做左忍者之後會遇到D咩,已經冇咩好期待

同埋博人傳基本上完全破壞火影世界觀,未考下忍試已經咁撚勁係乜料
之前睇呢個大陸網講得幾好,殘體字自己決定睇唔睇
http://bbs.narutom.com/thread-220229-1-1.html

個人覺得博人傳最多當佢日常咁睇,就算做得好都只會係同人作品
仲要係唔尊重原作既同人作品,你睇漫畫個作者用自己D畫風就知佢又想食人條水又想自己威水

講得幾好!?篇文差撚到仆街仲錯漏百出。
咁都SHARE
btw有冇人覺得女班長好似粉俠傳角色
個畫風完全好似袁生手筆咁

女班長真係幾掂丼,不過係原創角色 注定冇前途

個畫風好似其他作品亂入咁
點解D仔女既性格同忍術要同上一代一模一樣 再咁落去真係搵鬼睇

好難作 始終上一代吹到太勁

鹿丸個仔同佢老豆性格同忍術完全一樣,真係睇到

咪係
成個複製人咁
溝返少少阿媽d野都好呀屌

驚死人唔知佢係佢老豆個仔咁

對眼係手鞠嘅

You have your mother's eyes.

屌sosad
其實唔好拎呢套同火影比

為左唔比人腰斬,第一篇已經出再不斬呢個章篇,而家博人冇壓力下只會做ON9野

第一章D鋪排差到賴屎,到左2017年仲係畫條黑色既野上人身,然後鬧一鬧就解番醒
有個好大問題就係觀眾好多一早已經知道博人做左忍者之後會遇到D咩,已經冇咩好期待

同埋博人傳基本上完全破壞火影世界觀,未考下忍試已經咁撚勁係乜料
http://bbs.narutom.com/thread-220229-1-1.html

仲要係唔尊重原作既同人作品,你睇漫畫個作者用自己D畫風就知佢又想食人條水又想自己威水

咁都SHARE

其實話佢係同人又稱不上
始終岸本有份監修(當然係咪每話都監修就唔知
其實唔好拎呢套同火影比

咁都SHARE

其實話佢係同人又稱不上
始終岸本有份監修(當然係咪每話都監修就唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞