[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
依套野既時間線係劇場版前定後?

前啦,啱啱入學,劇場版已經係中忍考試

仲係忍者學院,連下忍都未上,真係有排作
留名
點解D仔女既性格同忍術要同上一代一模一樣 再咁落去真係搵鬼睇

好難作 始終上一代吹到太勁

鹿丸個仔同佢老豆性格同忍術完全一樣,真係睇到
無論劇情 作畫都
boruto人生贏家
老豆火影,老母木葉最大家族既大小姐,師父係同佢老豆一樣勁既人,計埋佢阿爺阿嫲既話其實無咩好寫
今集成集都係講小小李,但竟然佢老豆老母完全冇出現
點解D仔女既性格同忍術要同上一代一模一樣 再咁落去真係搵鬼睇

仲諗緊究竟世界上仲有咩人夠佐鳴2個打
小李老母

咪係
成個複製人咁
溝返少少阿媽d野都好呀屌
都唔知睇人打機嘅忍者動畫有咩好睇

咪係
成個複製人咁

驚死人唔知佢係佢老豆個仔咁

咪係
成個複製人咁

驚死人唔知佢係佢老豆個仔咁

對眼係手鞠嘅
lm
留名一問,
究竟太平盛世既火影有幾忙?

3代爺爺得閒到睇下忍畢業試, 交帶下忍工作
5代仲有時間教個小櫻出黎
嗚人就忙到仔都唔得閒教

留名一問,

嗚人就忙到仔都唔得閒教

能源 科技發展掛
你見木葉幾繁華
留名一問,

嗚人就忙到仔都唔得閒教

能源 科技發展掛
你見木葉幾繁華

木葉而家又電車又飛船又盛
留名一問,

嗚人就忙到仔都唔得閒教

佢要玩現代化
留名一問,

嗚人就忙到仔都唔得閒教

能源 科技發展掛
你見木葉幾繁華

正所謂前人唔做嘢,後人當災囉
火影既魅力有一半來自宇智波 博人傳無哂D宇智波真係難睇咗好多
留名一問,

嗚人就忙到仔都唔得閒教

能源 科技發展掛
你見木葉幾繁華

正所謂前人唔做嘢,後人當災囉

仲要外交 聯合各忍村
應該都有排日常
我估之後流程會係咁:第一件大事(黑查克拉)> 見月出場 > 緋色花月 >畢業試
做左下忍又loop下日常先到劇場版劇情
諗起boruto剩係識招影分身就覺得好難頂 希望見月出場之後會好睇d
應該都有排日常
我估之後流程會係咁:第一件大事(黑查克拉)> 見月出場 > 緋色花月 >畢業試
諗起boruto剩係識招影分身就覺得好難頂 希望見月出場之後會好睇d

無宇智波無中二,劇情好難頂
動畫組懶到
應該都有排日常

無宇智波無中二,劇情好難頂

如果唔係睇開火影邊個會想睇日常
以前頭10集已經入到戲肉準備打再不斬

仲諗緊究竟世界上仲有咩人夠佐鳴2個打

大筒木星人

但主角光環大筒木星人都係垃圾

食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞