[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
可唔可以將班長變女主
今日又有得睇LA
今日又有得睇LA

原來咁快星期三
巴打邊到睇
平時睇開個網冇再更新
今日又有得睇LA

分分鐘嘴遁足20分鐘
巴打邊到睇
平時睇開個網冇再更新

Myself
今日又有得睇LA

分分鐘嘴遁足20分鐘

都預咗架LA。
個牛頭天王都幾廢,講兩句就碎鬼咗。
個牛頭魔王咁撚兒戲
講兩講就冇咗
又用佢老豆招SSSS級忍術
笑撚死我 打打吓博人衝出黎強行嘴遁,仲要識神威 個編劇真係
無敵口遁
笑撚死我 打打吓博人衝出黎強行嘴遁,仲要識神威 個編劇真係

神童
幾時先入正題…
嘴到個紋身爆埋
屌 唔好再掛住火影個名畫埋啲on9野得唔得
睇到好撚辛苦 遲早搞臭火影個朵
好撚戇鳩 講兩講就得
博人咁就溝到條女 仲要救條女唔撚理巳月 好在人地識伸縮
仲有木之葉咁就多隻尾獸級既野用
好撚戇鳩 講兩講就得

佢算尾獸?你果笑渣
通靈獸渣
女班長應該走啦 漫畫都冇佢
女班長應該走啦 漫畫都冇佢

可以講佢好撚勁都得 應該配撚左比博人
你睇下隻野最尾變左個印 去左班長隻左手到
再睇返漫畫 大筒木比左博人個印係右手
一左一右會唔會咁撚橋
好撚戇鳩 講兩講就得

佢算尾獸?你果笑渣
通靈獸渣

班長意志唔堅定 控制唔到隻野
我覺得佢日後好有可能好撚勁
係咁叫班長 好煩
呢套野啲劇情真係唔掂。當年頭幾集已經話要打再不斬,緊張又好睇。依家啲劇情勁唔合理,忍者學校未畢業個個已經勁到痴線都算,一個單元嘅boss淨係用把口就搞掂,仲要bypass哂成條村啲大人
屌 唔好再掛住火影個名畫埋啲on9野得唔得
睇到好撚辛苦 遲早搞臭火影個朵

火影一早臭左啦
呢套野啲劇情真係唔掂。當年頭幾集已經話要打再不斬,緊張又好睇。依家啲劇情勁唔合理,忍者學校未畢業個個已經勁到痴線都算,一個單元嘅boss淨係用把口就搞掂,仲要bypass哂成條村啲大人

博人盡得老豆ssssssss級忍術(嘴遁)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞