[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
其實係有同佢地商量要搬邊 佢地都有份揀
我比左幾個選擇佢地 佢地一致同意果個地方性價比較高

$22500分3份,我捱義氣揀左間$9000(佢地話無錢)
唉唔講喇,一陣又話我貪主人房
放完工打下機、飲下支$80既紅酒又比人話
你地食幾百蚊一餐又ok 兼屈我唔翻工

我唔係想搬第二間屋,純粹係見有成員退團後,
本身同退團成員一齊住既Egg連住既地方都無,
啲所謂「姐姐」同「老師」都唔收留佢,
要訓我租屋既大廳超過一個月

出於好心,又見4個人一齊住一間兩房單位唔太妥當(兩個訓廳),先提出搬屋。
後尾有個人提到除左之前爆料個樓主
仲有另外兩個人
有一個姓黃
有個話為咗幫原樓主所以搬出來,出到來先知住私樓out budget,成單嘢唔L make sense...

就算原樓主想自己另覓地方住,最多咪幫手搵嗰適合佢嘅居所,做乜要一齊搬出來?明知自己能力有限,唔係有閒錢揸手可以照顧朋友,跟住怨依樣個樣,真係黑人問號無能力去做係叫「幫倒忙」唔係「幫朋友忙」喎妹妹仔

頭幾個講到1999,內容公式化地嗡d九唔搭八嘅事出來,然後叫人出來對質,睇到R哂頭
絲打起起你底 發現你出PO既時間同內容
果段時間辛苦哂你
你唔洗因為呢段片咁唔好開心
你都知佢地比人洗左腦
對你實有敵意
最撚勁個主腦連樣都未出過
仲神秘過腦魔
無事 退完團個心境都好似老野
唔會同小朋友計較
而且都係一個企過上天台既人
依啲小事不足為懼
唉 說多也是淚
辛苦你啦
支持你
呢團人啲人真係樣又唔係靚又要沉迷呢啲生活,仲唔識諗無得救架啦,你唔洗睇到唔開心
肚兜係要咁先正 大波就唔好睇
好假
講埋d外人唔知既野亂咁攻擊
點作都得啦
同埋作得好on9

ps 如果bell姐屋企人係正常的話見到變成咁應該好傷心
巴打食得咁偏
絲打唔驚
我地成班追開po嘅一定撐你
我自己都學古箏 都未見過咁撚樣嚟學
唔洗再解釋咁多
全力支持同相信你
無人會信佢地講嘅野啦
一啲邏輯都無 唔洗亂諗
對比成條片係咪佢最正先
咁點解離家出走先
絲打好波
莫講話$80
廿蚊都有細枝紅酒啦 7-11有售
其實包裝好d 可以幾吸金宣揚中國文化為名
就係果種骨架上面有少少波路 對手臂又白滑 先勾到人幻想
呢D係用黎睇既女 唔係J的
係以前上清樓入房之前睇既前戲節目
3尖8角咁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞