[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
而且個樣同講嘢真係幾似弱智
有冇人諗到有咩方法可以搵到徐臭閪出黎對質
我直接SKIP左佢當睇唔到
但係要忍受佢個3尖8角 時不時對你大腦既挑戰囉
即係你睇耐左覺得都幾靚喎 而你個腦時不時就會彈出黎話
屌唔係喎 你睇下呢個角度 3尖8角喎
好撚混亂呀
開頭笑得出 但一諗到佢哋啲屋企人
背後嗰班仆街冚家剷幾時死
本身享緊天倫之樂
比班畜生搞到沉醉名牌 淪為搵錢工具
mon緊po嘅邪教友等我過招比你啦,你哋連埋徐老師一齊拍條片嗌晒"光復香港, 時代革命, 五大訴求, 缺一不可, 香港獨立, 唯一出路, 721打死人, 831唔見人, 101槍殺人, 黑警死全家" 我就信你哋
屌佢老母 入佢CHANNEL D片3年前同而家一樣咁撚廢
屌你段段都好似汪東城表演結他咁 一粒粒音彈出黎
c打你真係好勇敢
正所謂相由心生 見到𠵱班人嘅樣都感覺到幾難相處
話你籍𠵱個團上位條友更加不知所謂
從來你都冇主動公開過任何樣及個人資料
你只係"被"公開
𠵱件事只係你人生入面其中一段小風波
要執迷不悟嘅傻閪你是救佢唔到的
你要知道自己盡咗力就得了 繼續好好咁過你未來嘅人生
請善用不推文功能
其實有冇諗過係因為前面果幾個太過醜樣
大家睇返第一個事主上黎開post
已經有打手ac加個在團成員ac爆事主資料
上得黎post野撐古箏團既大家真係要清楚
同為支那邪教同路人 冇理由支持自由民主同批判性思考掛?
佢地支持得都已經發現自己入左邪教啦
緊係啦 第2 3 最尾 有得屌一定屌
其他就毒撚都不屌
Bell 其實有啲似吳建豪
唔知你係咪絲打 你個名真係好正

我覺得似呢個多啲喎
我係絲,多謝你
真係超級似
完全聽唔到佢彈古箏囉
一齊 我願意交錢俾徐老師當屌最尾果條女既肉金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞