[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
有個成個女大j咁
最尾個個唔知加左咩filter頭頂有光
成件事諗起tiger king
嗰邊就開動物園開到邪教形式咁呃女屌
呢到就係學樂器
Ching 食開咩?IPad?
係2020年仲著到好似2002年咁
點解可以有自信拎個 過期名牌出街行

真係 成雞嘢擺喺身上都有啲流四
Ali 正好撚多喎
計完發現佢地都係唔夠電子雞好搵
點解徐老妖唔叫班人 私下開patron 靚既露樣 唔靚既唔露樣
少女既肉體應該可以呃到唔少人課金 反正佢地都做開 唔爭在啦
咁佢地咪真係可以過上流人士既生活囉

學徐老妖話 想向上流都唔係太難者 係香港 後生有閪 仲要邪教 都仲可以做到咁霉
真係老一代邪教 唔撚識與時並進
之前咪計過一年以百萬計
呢d 咪peer pressure 囉

學野啦
樓主(徐老師)前2日仲開post話影自己件樂器出黎
X japan 個Toshi, o係邪教期間,曾經有外界質疑Toshi係唔係被洗腦
Toshi都幫邪教辯護
呢次出片事件都有d似
連登仔擇善固執

點會俾人洗腦
痴利筋
我要Ali
呢個俾你
成十幾人先一年百萬計
都係覺得徐老妖叫佢地做電子雞好搵
佢目的就係做怡紅館伴奏既如煙
btw, 徐老師你賣女都唔緊要啦
學下台灣皇媂樂團啦
人地又靚又有氣質,唔同feel都有
你個班比你搞到好似我細個睇twins個年代咁
靚既露樣,睇片之後唯一一個俾人話靚既成個吳建豪咁,重要iPad
其他唔靚既唔露樣一陣jj下唔小心睇到樣真係鳩都縮埋呀,要課金都買啲質素好少少架啦
佢哋靠外表搵食真係會窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞