[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
其實大家真心唔熟 所以唔知佢地正唔正常
又無一齊經歷過咩風雨 只係偶爾因團務而出去吃喝玩
真實既名同身份又唔知 個個假惺惺咁點交心

只不過我同片中第1,2個人一齊翻過同一間餐廳
加上又住過一齊 所以都有叫做交過下心
一直相處落黎覺得佢地好正常
唔會強逼人聽佢地話 又會埋怨徐妖同三核
似係有主見 有獨立思考既人
不過你都見 佢兩個出片既時候既言行同嘴臉

本身有一兩個我覺得都算係溫和
都係依段片到表現到成個西人咁
個個打橫拍 得阿bell打直拍
加上除左bell 個個口窒窒無準備過咁
感覺條片 係阿bell揸旗 倉猝之下其他人半freestyle咁拍成
蒙頭入閘都搞唔掂喎
係啊 所以我先以為開個post再表示社會有人幫
佢地就會敢走 事實去到依一步
有新聞報導同網友評論
佢地都仲係堅持個團先係正確
所以我都唔會被佢地依啲發言影響到既
要幫會幫到底 係等佢地自己想走啫
就算本身交過心
你一走個刻其他人同徐妖已經不斷醜化你講你壞話
啲女本身又冇乜自己思想
自然俾人講講下就動搖
未走之前已經話我被包 同啲錢唔知邊到黎啦
走之後就梗架喇 我仲係團個陣已經聽佢地抹黑啲脫箏者
真面目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞