[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
咁似周子瑜被逼個樣嘅?
yup 最衰佢哋唔拍4k 露多啲我搵專家拍8k
940:「所以最尾 總結 你所講既全部都係不實既」
呢d咩logic黎
聽班女人講野都知成班無腦
由佢地嚮往而家生活
Time will teach them a lesson
聽極都聽唔到佢叫咩名培修莊?
個啲論點 同個結論無關係
班女係度指責事主買名牌
但佢地個古箏page明明成日show名牌
係未自相矛盾

其實佢地呢d叫澄清咩
完全唔知佢地up乜
係未比人洗腦洗到冇左思考能力
個page無乜講古箏野,
全部差唔多都係show自己買左名牌袋,post下啲自拍相,做乜尻?
p 牌開post
彈單音
廢到
睇佢著套衫,做雞就差唔多
徐老師呢?拍片都講到1999咁
仲要係咁係其他post到留條link
拍到咁柒引幾多人睇都無用啦
咩差唔多
根本就係
提手時個波邊有d 若隱若現咁幾正, 如果做到唔望琴, 望下鏡頭, 條片唔差
可惜
其實超低水平
咩技巧都無 遊搖劈彈咩都無
又無波 出黎獻醜
又唔聽得又唔睇得
"我地都一再忍讓" 做咗人搵錢工具又唔L知
邊度正
好普通喎

btw佢要追求自己夢想
關慫恿其他女仔離家出走同埋恐嚇佢地借錢買名牌咩事
裴秋莊
個個都三句唔埋兩句響住受害者全朵 不停叫人出面對質 有個仲要show埋人地個樣出黎
明示係受害人大使先會欠債 又話人地講大話
睇左18分鐘我更加覺得受害者開po揭發呢個洗腦團
真係好有勇氣
同時片中有d女仔不斷強調自己同家人關係幾差屋企幾唔自由 話叫屋企人唔好聽外人講野搞佢地 有個直情講埋自己阿媽同細妹個同事個老公結婚???自己屋企私事都拿埋出黎講
睇黎洗腦得好徹底
希望唔好再有新受害人就算
我鄧片中女仔既所有屋企人感到悲哀
呢班拍片者唔再只係受害者咁簡單 佢地已經成為無腦既共犯!
佢哋真係救返都曬醫藥費 仲衰過中武漢肺炎啊大佬
好呀當面對質囉 唔好甩底喎
剪片果個又唔tune 下d聲音大細 聽到好撚辛苦
我諗佢地target既客群應該係6-70歲既阿伯 同娜娜個d taste 差唔多
名牌係冇可能堆疊到氣質只會 堆疊到一陣柒味, 氣質呢家嘢浸返嚟㗎, 邪教係唔會幫你變 有氣質和溝到仔
做北菇好咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞