[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
躝啦仆街,搞傳銷躝返支那搞咪撚黎香港呃人搵笨柒
睇完條片之後
先知道原來呢個爆料嘅女仔以前係同我返同一間M記...
以前仲係同我一樣都係返通宵更......
你指條片入面某個人呀 定將件事貼出黎果個絲打?
Bell 好撚正
貼出黎嗰個絲打
因為條片入面講咗佢全名...☹️
其實都唔洗睇啲報導講乜
班女咁醜仲想學人開page上位識有錢佬就已經係罪
大把記者想請哂兩邊人出嚟澄清
唔緊要啦 因為果d古箏團其實有人黎開個post 攪鳩絲打 又貼絲打d bikini 相 同公開左佢個名 所以好多人都知

等佢訓醒你地又可以相認 佢係之前自己d post 提過自己係返過通宵工

你同佢一齊做野耐唔耐 熟唔熟 絲打真人正唔正過bell 姐
尊重啦! 樓主黎架

我做M記嗰陣起碼同佢做左成個年野
知佢平時返通宵嗰陣會喺經理房訓覺
我地M記成班人仲同仲一齊去過食旺角食海底撈
個女仔會知架喇
因為嗰陣時間M記黎黎去去都係得嗰幾個返通宵更...
On9咩 人哋本身開post係匿名講
點撚樣上位啊
你哋自己爆受害者嘅資料先搞到啲人知佢係邊個咋
你哋以為你哋個團本身好出名?所以借你哋過橋?白痴、on9都不足以形容你哋
反而咁樣睇更加顯得原本受害者講嘅係事實
如果你哋唔係自己以為自己係好出名 點會覺得人哋借你哋上位
Btw可能嗰啲所謂仲同屋企人住嘅團員 就係未過18歲個啲
利申:由第一個post開始追
片中有兩個都見過?
Angela baby開頭差唔多姐 有得搞既
化妝出黎都未肯做,啲牙咁柒有錢買名牌都唔去下箍牙
點大搞
屌你華山派咩
我點睇關你撚事 柒頭 出黎隻揪啦
樓主假膠 正 推!
你話小同中同大同就話姐,興趣班老師啲學生?
頂,平時都唔知有冇一齊上過堂,極有可能係冇。18歲後就一堆人搬出黎住?
真心未見過,興趣班啲同學仔比大學啲十鳩活動識嘅hi bye fd仲hi bye,平時說話都冇兩句,搬出黎住?
可能我見識少,身邊學樂器學畫畫學乜乜柒柒,都未見過會同興趣班老師啲同學仔一齊住囉。
好想睇你地出黎對質呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞