[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
條片廢囉,講黎講去一個pt,抹黑人哋大洗。
仲要成二十分鐘,頂唔順冇睇到。
徐妖肯自己出黎未,推啲二打六出黎。
又多個被洗腦嘅人。
咁佢肯出黎發生未?
推你哋出黎自己又唔敢出黎。
唔明
通常係勸合不斷分
唔知呀,所以快啲出嚟啦,無興趣睇你地俾人洗腦洗成點
講乜9
屈完你地有錢收?
例如作d 故仔, 話逃兵之前都壓榨過其他組員, 係老師做公道要逃兵還錢咁
話下逃兵白食白住幾耐咁呢
老師送咗幾多野, 又比幾多錢比學員咁, 最好造d 銀行出入數記錄

做d 似是而非又無得fact check 的數字, 庶晒名文件咁。 成個故事就會有d 似係証據又唔係証據咁
可能架
咩新鮮蘿蔔皮想得自己那麼重要
解釋下佢點解叫你地買野自己落格好過
冇標價嘅衫,幾千蚊嘅單車,特登標高價嘅古箏
成條片都冇point,網民唔係你地班學生唔make sense都信。
原po樓主既指證有根有據,你地淨係識話人咩生日掛住自拍,聽到想笑。
仲話咩當面對質,原Po 樓主唔使出嚟都屌打你地。
先唔講你可唔可以逐個反駁樓主google doc既point 同要你地出黎住,我諗第一條問題你都未必答到
徐老師教你地古箏彈到咁,仲咁有自信以為自己彈得好好。
你老師想你地成功同出名嘛,出名on9囉,做到啦
好冇point
無人覺得段片 一時大聲一時細聲?
btw個個講既野都差唔多 好似讀稿咁
唔同你拗咁多
只係想講,如果你哋想以「古箏團」出名賺錢生活
真係麻煩你哋用多啲時間練習

與其出埋啲無謂又離題嘅澄清片
不如用一條彈得好好嘅音樂片嚟封住我哋把口啦

你哋其實都係想成名,冇好技術請問你哋將來有咩打算?
樓主係真打手定假膠
講野一舊舊,哂左我3分鐘
全部人團員都勁似邪教徒 冇乜思想
人云亦云 講野又冇重點1999
全部人都冇自信 仲要個個都有家庭問題

我另我再堅信絲打所言屬實
估唔到香港都有人信呢啲野

絲打 加油
著到咁
又唔係彈得好
條友重話由細到大中意音樂
造詣都幾差下
十足上城市論壇果啲讀稿廢老藍絲咁
食緊屎仲以為自己食龍肉好巴閉
Cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞