[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
佢呢套淫裝得啦 不過就起碼要彈好D囉
如果唔係就只可以去東方風味既夜總會去宣揚中國文化
第3條對比之下接受到啦
發自內心講先係洗腦洗得最深
連個商標都係林丹鳳bell註冊㗎
咁多個之中佢肯定最難醒
笑左,澄清完更加覺得個團有問題。
淨係啲人都已經奇怪
Ding打手新post留名

點解可以咁樣衰仲叫自己少女
似係背稿多啲,你哋諗吓正常人講嘢點會咁
成個古箏團個個都家庭不愉快都已經夠好笑,個個着多啲衫小學雞咁,咁多個除咗Bell講啲嘢冇證據又冇point,仲要嗰個好似吸毒咁黐脷筋口窒窒。
唔知點解睇睇下覺得有D似暴龍頭
要我排 就第3條(表現平均)>最尾果條(某D位靚但係3尖8角)>第2條(暴龍頭)
佢個樣加埋佢個嬲爆爆語氣
笑到仆街
好似薑檸樂
目測 智商唔過90
呢個真係最好笑,個口合唔埋好似好蠢咁,全部着衫又核突。
個徐老師唔係好叻教到班「少女」個個可以嫁入豪門㗎咩?個個女仔講野郁身郁勢 一啲自信都冇 最後個女仔係咁「係囉 係囉」

睇佢哋姿勢同埋講野都覺得佢哋好冇自信 同Fb擺出嚟嘅形象好唔相符

希望你哋仲後生快啲回頭是岸啦 你哋屋企人一定好掛住你哋 唔好等到老咗 又醜又老又音樂又學唔成 跟住個癲婆啦
最尾果條 其實適應左個3尖8角之後係幾靚
做多左啦
此地無銀三百兩
徐老師幾時有報應?一生孤苦無依 加死全家啦
老實 有自信就入到豪門咩 佢地咩條件都冇
俾佢地有機會見到豪門 豪門都對佢地有性趣 佢地都只會成為豪門日日玩既雞 想分有錢人身家睇戲咁易咩
當中至少有兩個個樣係有輕度弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞