[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!

866 回覆
14 Like 698 Dislike
其他人有冇俾人咁講,話佢哋俾人包?
係咪個個佢哋都會咁樣人身攻擊

所以唔洗覺得可惜
可憐人必有可恨之處
人哋講乜就信乜個閪腦都唔識諗下嘢
屌呢個真係 try-not-to-laugh challenge黎
睇3秒已經停唔到笑
咁你又推?
你打D字好性感
我忍唔住捽自己下面
阿光 屌你老母呀
再講丫 我就黎黎呀
bell係條片入面好樣衰喎大佬仲有人j
Oh my God
照騙
https://www.facebook.com/321194171241592/posts/1334214606606205/?d=n

有冇poly人識佢?有冇當年Ocamp 相?
原來Bell 係Isabella 林丹鳯BB
個個部都話自己被父母逼害,個套路係一撚樣
但佢講嘢同恩維都係戇鳩鳩咁,真係侮辱大學生
同得蝗一組應該冇朋友
Btw入得a&f讀書應該好勁
姑娘 又唔好咁講 你宜家離開左果度 你唔會知班友面對宜家你既指控有幾騰雞 徐老師又落左乜鳩指令去繼續玩呢個遊戲 其實佢地稿又未背熟 情感欠奉 好似惡少少果d都好似隔硬谷出黎 全片得bell 姐表現凌駕其他人

不過有冇巴打知道個公司地址本身係做乜嘢?香港 德輔道西 259-269 號 銀行大廈 MRT 消費站西環站 1 樓 3 號鋪
同埋警告你班痴漢唔好喺丹鳳BB 樓下等佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞