連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事

1001 回覆
137 Like 929 Dislike
應該係騷亂引發
北京返爆先就會好勁大鑊,點解北京之前話之其他城市死都唔俾人入城,因為北京有全球最大既地下城仲要好唔衝生,再加埋本身地下水已經幾污染,死得
北京嘅地下城係咪指嗰D 皇陵啊
想問下距離支国大爆大概仲有幾耐
跟返Post好嗎?
毛澤東時期,因為日日都覺得國家唔安全,美帝日日都亡我之心發起人民做出嚟既地下防空城, 規模極之大
毛澤東時期,因為日日都覺得國家唔安全,美帝日日都亡我之心不死,發起人民做出嚟既地下防空城, 規模極之大到成個城市咁大
大到成個北京既人可以入曬去生活一段時間
唔確定係唔係已經回傳
手足做乜野都唔好防鬆防疫!

北京緊急宣布停止舉辦各類體育賽事活動
https://lih.kg/2061763
突發!北京市新增45宗武漢肺炎
https://lih.kg/2062190
#397 夢境提示,天氣唔好既時間病毒傳染率會提高!

我好確定係今次個案係有關,因為舊公屋個設計個厨房大露台設計本身冇窗門,原病患經抽氣扇噴病毒出街好容易傳去另一間屋,手足要留意!

#397 解決方法:閂窗
即係變種到空氣傳播?
夢境解讀應該係講空氣差既時候病毒更容易依附空氣中既粒子傳播(支語霧霾)(粵語空氣污染指數)空氣差即係空氣中既粒子好高(香港),如果支那就加埋水浸(排污系統)因為香港排污做得好(多謝肥彭)
香港長期空氣麻麻因為支那既工業污染吹落嚟,所以支那停擺左香港就空氣好好,支那就長期自己毒自己!
係唔係空氣傳播我夢境解讀就唔似咁講,不過可能係我知識所限我理解唔到,要專家先可以確定!
還原基本就係戴口罩解決,不過最好戴埋眼罩啦!
#396有講高危樓宇
我想同大家講,我冇預知能力,亦唔識玄學,更加唔係防疫同金專家,我到依家都只係照夢境+些小知識講解,香港人要保持獨立思考,唔好沉迷我既夢境,我只能夠講由4月開Post暫時都係一步步同夢境所見實現,如果後面有錯誤,唔希望令大家失望或有損失!
我想同大家講,我冇預知能力,亦唔識玄學,更加唔係防疫同金融專家,我到依家都只係照夢境+些小知識講解,香港人要保持獨立思考,唔好沉迷我既夢境,我只能夠講由4月頭開Post暫時都係一步步同夢境所見實現,如果後面有錯誤,唔希望令大家失望或有損失!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞