連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事

1001 回覆
137 Like 929 Dislike

隔離post都有講類似既野 話有個印度仔係8個月前就拍youtube講左呢個全球性疫情 仲話之後會愈黎愈大鑊
關於疫情我夢境係夏天變種,要等下先知
咁多Source指同一方向
對,所以值得跟進非洲或有色人種的新聞
睇左內容,好大可能係依樣
集中晒大多數線索,好大機會會在這個月發生。大多數占卜,占星等等都係話今個月會比之前更大爆發。
這件事是否和樓主之前提到,病毒變種到動物傳播同一件事?
我感覺係同一件事,不過我見係由深色人種再變種,非洲係我自己解讀出黎!不過我見到既爆發係好大鑊,唔覺有解藥!
深色人種,有冇可能係南美洲?
啱啱Google過,雖然d來自南美既世界小姐混血/搽到自己好白,但正宗d既南美人膚色傾向深色
或者你可以留意下
感謝提醒,第一感覺係非洲人,開始留意你講既地方消息,不過重點係深色人種變種,依樣一有消息就要警惕!
提醒大家,我未講嗰件大事已經開始左,本唔想講出黎提醒支共,不過細想後,柒人始終都係會做柒事,就好似老鼠自己走去撩貓打不過提醒大家,香港人雖然樂見結果,但係香港人都會共同受一段時間苦,經濟會想像唔到咁差,做好理財準備,最後香港人會贏撚硬
件大事開端新聞有無報?關於中國?
中美
會發展到關香港事
美帝要中共就肺炎賠償?
不如講下啦,基本上歷史巨輪唔會咁易因一兩個人去改變
個故事睇過歷史嘅人都會知共產政權發展到一定程度一定會滅亡
關香港事一定係取消獨立關稅區無咗香港呢部提款機 導致中共無外匯 好快不攻自破 支爆
大家小心啦!

非洲確診病例超過4.6萬宗

https://share.881903.com/?news_id=1285225&category_id=367
我已經留左原因,現時未有新聞講

關係法今次唔取消,會幾辣下,
今年我見唔到中美打,不過我見唔到就唔代表一定唔打,我唔係神,除左夢見到一D將發生既事,冇預知能力,不過個人睇法,就算美國要打,都會鏈住佢條頸,鏈到冇曬先打啦!再講真係打,支那都會係戰爭邊緣既時候選擇跪低多!解放軍對外係善良之軍,只會識打中國人民!

冇夢見咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞