連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事

1001 回覆
137 Like 929 Dislike
好明顯有,根據樓主描述,應該對支那好大傷害下,但未有透露細節
手足防疫唔好放鬆呀!

世衛警告疫情或令非洲多達19萬人死亡

https://share.881903.com/?news_id=1285990&category_id=367
非洲消息唔流通,好易奶野
知道,盡量留意,亦有可能爆發都會隱瞞疫情或變種都唔公開,手足保持警惕,不過就算隱瞞都好,傳回大陸就係一個警號!另外我細心諗返個夢境,夏天變種需要時間,應該要夏天中至尾即6月尾至8月先會傳回支那,手足可以輕鬆下做其他野先
手足保持警惕

非洲確診病列增至6萬宗 加納工廠爆發群組感染

https://share.881903.com/?news_id=1286710&category_id=367

咁??
我夢境係支共冇能力履行,當然支共就唔會咁講你明架啦,柒到盡頭終有報啦!
提醒手足,要好認真做好防疫同理財,夢境見到後果係好嚴重,唔好悼以輕心呀!關於支共履行唔到貿易協議,手足好似冇咩反應咁!依單野後果會有好大發展!
我又發左個新夢,今次個夢應該係講埋2021,未理解曬,如果再發依個夢,即係又有野要我再講出黎俾大家知道,再發我會用心記錄再出Post!
又唔係無反應,自己計算緊有咩結果,靜靜雞準備緊啲野
期待,樓主有無放定筆記簿係床邊?一起身可以即刻寫抵
我不嬲發夢都一起身會完全唔記得,但係依D夢又反而會記到,每發多次就理解個夢境多一D

你再話我我唔幫你睇架啦
感謝資訊
迦納人話開返酒吧係好錯嘅決定,首都好多地方都仲係唔夠水嘅,佢地幾年前已經開始排華但係鄰國Togo勁爆多中國人 暫時好似係得迦納同Nigeria有得驗,即係如果傳到Togo係要送去其他國家驗或者唔驗 只有迦納,Nigeria同南非比較先進
幫手密切留意,非洲情況我個人唔識
手足小心啦!

研究:貓與貓會互相傳染新冠病毒 未知會否傳給人類
https://news.now.com/home/international/player?newsId=391030&refer=Share
理財要點樣做?
認真睇自己財政,人人唔同,不過咁答又好似冇答咁。

基本意見慳係第一
自己負債同支出就細心計好安排
Cash is King
唔貼市唔好投資股票
識投資就分風險盡量有現金係手
放出手上有賺股票(未急,可以等等上返先)
儲外幣或黃金(睇自己)

糧食就唔需要搶,不過儲番些少怕疫情嚴重,出唔到街半個月份量都可以架啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞