連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事

1001 回覆
137 Like 929 Dislike
睇到今日你飲得好開心
如果係經屎傳染俾蚊,果啲係烏蠅,唔同吸血果隻

其本上家居唔會有烏蠅(前題係保持乾淨)

曱甴又唔太擔心,佢嘅由一個國家(非洲/印度?)去另一個國家都幾困難下。

不過都買定少少野防備下
蚊係咬左帶病毒既人再傳人,香港唔算高危。

家居係怕老鼠,曱甴受污染或感染再入屋傳人。

唔係主要老鼠、曱甴同蚊走去香港,係人再帶變種病毒去其他國家,不過唔好睇小老鼠同曱甴,唔排除都可以從好多估唔到既途徑去到大陸同香港架。
(如隨貨物、上左船去外地、飛機都有機會)

如果你係高危地方住,盡量做保護自己啦!

非洲係好近歐洲,中東, 老鼠曱甴如果係感染嘅話傳開去係可以快到你唔信!

主要係大陸好嚴重,香港始終對比其他國家,疫情比較輕,不過比依家嚴重好多。
依家全世界開始放鬆,係最危險既時候,如果我個夢境錯,當故仔聽下算,如果真,變種後係好恐怖!
其實有的似隔離post講既爆發鼠疫,時間又係5-6月。

我反而想知夢裏面點知係今年夏天?同埋佢明確講係武肺變種?還是一隻新毒?

anyway, 多謝樓主。
今年武朋變種,有無個Post既Link?
武漢肺炎好快完,但唔好咁開心住
https://lih.kg/1868431

其實唔止呢個話疫情會繼續同更大獲,不過呢個講鼠疫
玄學野我唔識,我只你夢見
玄學野我唔識,我只係夢見
我知道,所有不相關既野都指向同一樣野既時候,呢個就唔係巧合。所以呢個可能性都大。
基本上滅共個post都有好多不同既占星,卜算都係講緊5-8月會有大事發生。其實同樓主你個夢好吻合。
希望樓主繼續update
再發左一次,都係相同,只知道疫情2020唔會結束
2021年3月前全球疫情會唔會好轉?
好想去下旅行
唔關我夢境事
疫情再大爆發既開端同深色人種有關,夢境俾我我既感覺係非洲,但係要留意深色人種國家!
我已經好特別留意非洲新聞,但係認真小,有都好虛下,如果有手足有朋友或渠道問到,都幫手係度Update下
師兄想問一問會唔會關於長江三峽嘅問題😳
土耳其古書早已預言2020有疫情提到有解藥〈恐怖在線〉 [嘉賓 : Chris] 第2998集 2…:https://youtu.be/-fHcsBHJIwQ
7-8分鐘左右提到非洲西北部將會有流血事件影響全世界
樓主望望似唔似呢樣?
有件大事係關於支那,但未係時機講,起碼中左依家嗰幾件事先,唔中都唔值得講落去
俾啲insight
抽時間睇睇個內容
未到時機,早講對香港冇利
🙏大家努力
我夢境冇,唔代表其他人講依樣既唔發生,不過長江三峽缺堤要好有特別原因……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞