連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事

1001 回覆
137 Like 929 Dislike
今朝先夢到同追緊嗰個女仔一齊出街拖手食飯
你發夢夢唔夢到我屌柒你呀

你老母落住雨都係上海街企緊呀 為養你個傻閪咋

祝你老母生cancer 你老豆中風
你真係好叻豬
真香港人識開外掛
發夢見到
如果樓豬貼中咗 年尾又俾連登神探推返上黎講
lm
不如你講下有d咩係之前中左
???
樓主我一直追緊po無出聲,其實你一開始已經包咗個底講到明係夢,唔信咪上一頁囉。算啦,呢到D人不嬲都要搵存在感,咁啱呢D人有機會同你抝呢d證明唔到既嘢,咪jer撚住你囉。

係唔係真又如何,人地講明發夢,全部惡撚過共產黨
留名先
留名跟進
樓主仲未答
之前發夢中左乜野
Lm
Lm年中翻黎睇下
訊息穿越...
會唔會有戰爭?
認同
到左夏天如果真係再爆再講落去
有人講過五六月有可能有戰爭😭
1. 中共肺炎去到年尾都唔會完,雖然好多專家都講夏天應該減弱或消失,但係夏天反而變得更加惡,死忙率比依家再高,唔知係唔係變種,定係傳播途徑反而因為夏天特質更易傳播(夢景冇講乜野原因) 不過香港人比起全球,中招香港人都算係唔太嚴重,但係中左既死亡率會比依家高好多。大陸大約8-10月就慘不忍睹,年尾都唔好過。

呢個中中地喎,袁國勇話7月完唔到。不過common sensé 都識講
中唔中就等8-10月中國爆唔爆得勁
夢中見到病毒變種惡化成因之一:
https://news.now.com/home/international/player?newsId=387656&refer=Share

夢境中見到病毒會係深色人種變種,變得更隱蔽更惡
我夢境所見應該係非洲會大爆發變種後要回傳,但係夢境畫面唔係講到明,亦可能係我理解唔晒,不過近期事態發展,差唔多我知道個夢係幾近成真,再中多夢境所見2步事件我就會補充手足點樣防疫安全渡過,希望一個都不能小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞