連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事

1001 回覆
137 Like 929 Dislike
差唔多全部野都係按現況推段出黎。俾盡只可以叫大市預測。

本來你呢條過關飛都有機會中,不過似乎愈吹愈大
隨便你點睇啦深色人種個度有邊度講呀?
我個Post 21日前架啦!唔明你依類人咩心態?
其實21日前我有追post,只係賣飛佛見到,屎忽痕入黎睇下有冇野鞭屍。
😴瞓覺
咪撚信,我講既野亦千萬唔好跟住做,心理有問題既人唔係我對像😴
冇人講過黑人可能免疫武漢肺炎。美國黑人中招死亡率最高添。

深色人種普遍較低知識,個人衛生意識不足。呢個情況下,根本咩病都係大規模爆發。愛滋, 伊波拉, 前車可鑑。

所以宏觀啲睇,你只係講緊場肺炎會全球擴散,和應返你開post嘅''寓言''
幾時會打仗?
經濟幾時復甦?
你既理解力有問題,我係夢見病毒會係非洲深色人種變種,你講既黑人比較多感染係兩件事,我講既全球爆發係經病毒變種後再爆發,唔係依家個波
幾時都打緊架啦!二戰後有停過咩?
攪掂自己經濟能力好過啦!
有冇睇到中美幾時會出兵打仗?
唔洗下下都話人理解能力有問題啦,求鳩其啦,反正你講到個病毒變種之後咁勁。又可以動物傳,昆蟲傳,小強傳,門罅都傳埋一份。仲要高死亡率。

如果你啲夢境中晒。應該全球大蕭條。唔病死都係屋企餓死。全世界應該要死超過一半人。

到時一係死,一係皇
夢境冇見到,個人睇就機會唔大
你呢個post好racist. 非洲好多地方冇水點洗手洗20秒?我俾一杯水你洗俾我睇
好似已經冇飛機但係最近中國的確send左team醫生去尼日利亞
樓主唔好理個p牌仔
我痾尿俾你洗得啦
我唔係同你講
樓主咪理個p牌仔
另外尿係91-96%水份,仲有nitrogen, potassium, calcium 同埋waste products, 唔可以代替水
樓主咪理個p牌仔
唔岩你洗手,咁就岩你飲架啦
多謝你如果真係睇到野你應該知道今日係咩日子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞