連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事

1001 回覆
137 Like 929 Dislike
又細到大都試過連續發同一個夢幾次,日後都有發生夢境見到既野,不過從來都唔覺得自己有乜特別能力,可能發夢比較多都係個人既事,但係今次夢見既野係香港人同世界既事,好想寫出黎俾香港人知,亦希望唔會發生,夢見到以下情景:

1. 中共肺炎去到年尾都唔會完,雖然好多專家都講夏天應該減弱或消失,但係夏天反而變得更加惡,死忙率比依家再高,唔知係唔係變種,定係傳播途徑反而因為夏天特質更易傳播(夢景冇講乜野原因) 不過香港人比起全球,中招香港人都算係唔太嚴重,但係中左既死亡率會比依家高好多。大陸大約8-10月就慘不忍睹,年尾都唔好過。

2. 恆指插穿1萬,全球股市都好差,全球失業率好高。

3. 香港人贏到立法會泛民過半。

4. 夢景冇講今年會唔會成立獨立調查委員會。

5. 大比例黑警會中中共肺炎。

仲有好大件事,但係唔敢講,睇下以上既野會唔會係我原來痴人說夢先,如果成真會再講埋剩底夢見既事情。

講多次以上只係發夢見到既野,唔發生比發生好,唔發生亦冇需要話我9吹,只係依夢直說!
"死忙率"點解? 唔得閒?
連續發咗同一個夢幾次,見到

我老母你想唔想屌,Dry左幾十年我都想佢開心下
死亡率例如100個人死1個人,咪死亡率1%,夢見夏天變惡之後係5%以上
你老母俾狗屌再生左你,你冇需要講出黎既,我唔會可憐你依種狗人既
留個名 真係中嘅 再推上嚟
反而最想知最大件事係咩
利申 都係好奇得個知字
講啦 最尾果件事
如果真係發夢既話
臨床廿幾年發現夢境既事同現實永遠都係相反
第三次世界大戰
八國聯軍 火燒圓明園 南京大屠殺
夏天好快到,好快啫
開始中先啦
我次次夢景成真
我講左好多啦!冇講想知先再講啵
講啦 訓唔著呀
咁冇乜野我訓先
想知咩大事,中美打仗?
樓主千祈唔好講嗰件好大件事出嚟講咗一定死全家唔講就死埋十八代
例如呢?
數 5 件嚟聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞