連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事

1001 回覆
137 Like 929 Dislike
LM,不推文回覆
Lm
香港疫情會點發展?更嚴重or一路減輕?
嚴重,不過對比大陸就好輕
夢境見到好大鑊,不過唔會係56月打仗
依家講
讚成,如果唔會另對家(中國)得益,早講早著。

反正都係夢境,咪當故仔聽下
就係唔想對家得益
甘到時個個都帶豬咀?洗唔洗買定d咩防護野?
個人覺得:口罩/豬咀仍然必須

樓主:未來傳播途徑會多左
多數都係熱戰
可能你講咗出黎,本身中都變唔中 開咗新平行宇宙
咁我要講相反?
依家黃分化 你又夢唔夢到

之前大j同夾公仔事件 到龍門冰室事件
到依家gphone被屌唔理手足
睇個勢好似陸續有黎 不斷鬥黃 批鬥 分化
場運動真係會維持到落去?
分化不嬲都有,唔需要夢到先知道,是非滿天下,唔理就係冇,Keep 住做自己認為正確既事,唔係運動會唔會維持落去,係香港人唔會退亦冇得退,香港人係贏撚硬!
好傷心夢境所見,再進一步發生!高危時刻快到,之前講左夏季(5月5日至8月7日)將再大爆發,不過香港人唔好擔心,香港人抗疫能力始終好強,但係唔可以掉以輕心,晚上有空會講香港人防疫注意。

聯合國組織料非洲或至少30萬人死於疫情
https://news.now.com/home/international/player?newsId=388221&refer=Share
好奇一問,乜夢境有日子咩?我朋友又係有預知夢,好準下

佢話唔知時間,只知事件發生次序

唔係話challenge 你,純粹得個知字
我見到係夏天
見唔到確實邊日
咁點解會set 到5月5日同8月7日呢2個日子?純粹求其揀2日黎set個range 冇特別意義?
你先攪攪自己既理解能力
召喚樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞