沈陣營第三百三十期 - 熊二反彈、撈貨趁手 by沈大師@中環office

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
佢個fd 同師父同船
https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2962643

解放軍進行千里外「突襲香港」演習,其中一架直升機撞山墜毀,機上11人身亡。圖為中共建政70週年,解放軍在空中排出「70」畫面。(法新社)

〔即時新聞/綜合報導〕根據香港媒體消息,這是解放軍進行千里外「突襲香港」演習時,其中一架最新型的運輸直升機直-8G撞山墜毀,造成機上11人全部罹難。

根據香港《中國人權民運信息中心》 報導,解放區南部戰區第75集團軍「第121空中突擊旅」,進行「突擊香港」演習,把湖南省漵浦縣假設為「香港」,空中突擊旅的直升機從800公里外的廣西崇左市出發展開突擊。

晚間7點多,一架直-8G直升機在漵浦縣撞山,機上11名解放軍全部身亡,其中包括3名駕駛軍官、8名士兵
舊聞來sorry
hsbc苦主大聯盟提議兩個方案

1) 疫情過後,補發沒派股息,同公司共患難共富貴
2) 分拆匯豐亞太

投資一定有贏?
有贏冇輸邊有咁著數
唔好死呀!
個市需要佢
香港啲戇鳩廢老就係咁,輸打贏要,正中狼柒鷹呢啲撚屌下懷,所以唔死都無撚用
好心可唔可以唔好咁核突
真係睇見都羞恥
講真,屌都屌QQ先啦,一年成兩三成增長派嗰少少息,當我乞兒
名符其實嘅搬石頭砸自己隻腳
所以無子兄講得啱,呢個疫情根本就好聖經記載嘅猶太人咁,有信念嘅真香港人先會得救,果啲無同理心同唔注重衛生嘅廢老肯撚定會被時代巨輪淘汰
英年Joseph都得嘅
今次應該係炒opec班友有計傾
產油量可能會減
慶祝blow job未瓜得
所以我講真既,呢個疫情我真係好開心。我做左三十幾年人,睇住香港既停滯倒退。呢班陷家剷終於天收佢地,應該要黎既時代終歸都會黎。好彩我仲未老。

所有靠中國搵食既人,黎緊呢五至十年將會輸突而且死無全屍。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞