沈陣營第三百三十期 - 熊二反彈、撈貨趁手 by沈大師@中環office

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
又post gay 圖
入到黎依度都脫離唔到魔爪
唔係啱哂你咩
佢係要有丁嘅女
清知我心
咁先係波
新加坡的新冠肺炎單日確診個案首度破百,今增120宗病例,累計1,309宗確診。新增個案涉及兩個主要感染群組,包括今日增22宗(累計62例)、位於榜鵝的S11工人宿舍;以及新增10宗(累計28例)的卓源東路Westlite工人宿舍。當局表示,該兩宿舍近兩萬名工人,須隔離14天。 鄰國馬來西亞官員,冀新加坡政府可分階段放行在當地的工人返回大馬,以便當局管控返馬人士,從而減低傳染風險。

為阻止疫情擴散,總理李顯龍早前宣布,於7日起將非重要服務場所關閉一個月,街市、食肆、超市及公共運輸等基本運輸將如常運作,部分民眾趕及在禁令前出外購買非必需品,當地宜家家居今早出現人龍。
依個係叮噹妹?
蔡英文執政後兩岸關係冰凍。美國在台協會主席莫健上月抵台後曾向民進黨立委警告,台海爆發軍事衝突風險很高。國民黨前副秘書長張雅屏近日接受傳媒專訪時稱,據他與戰略研究人士及大陸涉台學界交換意見所得結論,隨兩岸軍事對峙日益緊張,大陸對台的軍事第一擊,可能是目前台方控制的東沙島,因此舉既有震撼效果,引發區域緊張風險亦較低。

武統台灣
日本妹黎

又贏
支那可唔可以唔好浪廢地球資源
我睇youtube, 法國嗰邊三月底全國封城隔離兩星期,除左藥店超市全部鋪頭唔開,餐廳只做外賣。死城一樣。出街買野身上冇permit會俾人罰錢

其實真係唔駛擔心,歐洲呢鑊冇可能放過中國。歐洲人呢一百幾十年黎幾持有試過咁樣俾人困住。
歐洲代表我派出瑞典

北歐國家瑞典截至30日已累積3700起新冠肺炎確診病例和110起死亡病例,卻仍堅持佛系防疫措施,全國小學和幼兒園照常上課、商店和餐廳照常開放,公園和休息區擠滿享受春季陽光的人潮。

https://udn.com/news/story/120944/4454171

大師睇好今個星期,我d 熊仔無啦
嘩屌你老咪班撚樣,cl咗s?!
真係笑出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞