沈陣營第三百三十期 - 熊二反彈、撈貨趁手 by沈大師@中環office

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
人哋把口識嘔啲糧食出嚟我哋呢啲平民百姓識條鐵咩
3月12號嘅BBC HARDtalk
伊恩·戈爾丁:新冠病毒將會帶來和2008年一樣的經濟危機
【一周熱點回顧】六年前,全球化與發展專家伊恩·戈爾丁(Ian Goldin)預測,下一次經濟崩潰將由全球大流行病引起。新冠病毒對於經濟的影響可能等同於2008年的金融危機。

佢講得幾好 但今次未必用錢就解決到問題
https://www.facebook.com/bbcnewstrad/videos/671753453636396/
今日睇blog 睇youtube, 我發現我明白點解港女咁乞我憎。我一直都冇乜點深究呢個問題,但我一直覺得,港女我真係冇耐性同佢地講超過十五分鐘野。

我睇到一個台妹既channel. 去法國學法文,而家住喺provence賣酒。靚又唔係好靚,著衫又一般般,但成個人好似識發光咁。如果我識到佢一定會喪追。

2確診西九PTU疑共用廁所染疫 122警曾輪流用 3人有病徵入院
今日睇blog 睇youtube, 我發現我明白點解港女咁乞我憎。我一直都冇乜點深究呢個問題,但我一直覺得,港女我真係冇耐性同佢地講超過十五分鐘野。

我睇到一個台妹既channel. 去法國學法文,而家住喺provence賣酒。靚又唔係好靚,著衫又一般般,但成個人好似識發光咁。如果我識到佢一定會喪追。

青姐是港女清泉
港女從一而終
男人最知道男人邊度最舒服
有鳩嘅女人都知
美:中國違反國際衛生條例 若判 可撤美債 逐出世貿 甚至開戰
https://lih.kg/1959559
Write off美債
嘩直頭係馬上滅國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞