高院裁警有搜令始可查市民手機 警方上訴得直

859 回覆
66 Like 826 Dislike
屌你老母
我知啊,但而家名正言順同光明正大咁話你知,咁就係合法啊。唔好講到無咩所謂咁,其實係好嚴重。
香港人大部份都清醒呃唔到
最撚弊佢同美國佬隱瞞香港法治已死嘅事實
1)好嬲啊好嬲啊
2)有手足火魔法院
3)連登仔:好波
4)手足被捕
5)連登仔:手足

然後沒有然後了
條body係無撚做過嘢,根本出賣緊法治。
走啦你隻垃圾藍絲,你又威係邊阿?
冇人理你係度攞存在感,叫d叫雞啦去
本土優先thx泛民都係得後生嗰幾個可靠
算鳩數啦,大家係好嬲好嬲吖
嬲完咪又係接受
大家都未係有企係身反抗,革命嘅意識
講乜都冇用
香港人係咁清醒佢仲做撚到議員?
唔好咁睇得起香港人啦好唔好

https://www.cellebrite.com/en/ufed-ultimate/
佢哋用緊呢套野
暫時睇唔到Google有冇更新Android Platform去應付
得個講字,哂尻氣
香港人嘅特質,睇唔透
個時又話死咗人就會有革命
死咗咁多都未有
係咪要有個係直播面前比狗射死嘅人,大家先會反抗
好的多謝推po
好人一生平安
其實開到電話 佢地咪好易爆埋銀行户口
好多銀行app用face id/ touch id
俾狗拉咗容乜易逼人開埋户口偷錢
佢(自稱)有合理懷疑犯左罪就可以拉你返去, 你有權保持沉默(唔講密碼)
但拉你同你講唔講密碼出黎冇關

除非係要你解鎖黎證明你清白, 例如係偷影裙底之類風化案
但你唔知解鎖俾佢睇相簿之外佢會做乜, 除非你部機本身咩特別野都冇
之前有手足投訴黑狗毆打,個狗官夠膽死話關我乜事

講到尾最重要就係個政體,如果係民主社會選出黎嘅高官根本唔會縱容黑警,縱容黑警下一次就唔洗只要選到

法治係要有民主產生嘅立法會同埋合理嘅執法機關配合先可以產生效用,而家根本就係支共嗰一套「依法而治」

法律唔係用嚟保障市民,變咗做維護極權嘅工具
屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞