高院裁警有搜令始可查市民手機 警方上訴得直

859 回覆
66 Like 826 Dislike
講一個笑話
香港有法治
冇撚錯

但有野係身 特別行動就更加要太空機
原來可以咁樣幫還押手足
https://lih.kg/1954173
A

如果你地覺得韓国瑜係賣台賊
咁點解楊岳橋又會唔係賣港賊?
頭都扑爆你都得呀
到時隨便放野入你電話幫你係wtsapp tg fb po野再屈你就得
就算上訴到終院 唔通班狗就唔會做 ?
聽過d狗第一日出更,個前輩叫佢拎d靚女黎查
而家開左個頭,之後唔使搜查令都可以闖入屋
遲啲使唔使畀埋銀行帳號密碼你查下有無洗黑錢?
(i) for the investigation of the offence(s) for which the person was suspected to be involved, including the procurement and preservation of information or evidence connected with such offences

我依家懷疑你阻差辦公
藏有煽動意圖的文章
要檢查你手機

屌我求其鳩UP都諗到點用A啦
本身有無都睇 依家「合法」更加做乜都得
密碼都唔洗啦依家 直接用外掛
搜查令都照批㗎啦 做多步都懶
法治
依家香港咪就係一個集中營囉
手足電話至少做咗下面兩樣嘢先

至少用12個中英大小寫混合做密碼,唔好畀佢短時間破解密碼

講開心野要用VPN,唔好畀網絡供應商紀錄低未加密嘅訊息
你唔俾之後佢打完你之後再爆你部手機
律師黨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞