高院裁警有搜令始可查市民手機 警方上訴得直

859 回覆
66 Like 826 Dislike
所以呢班放任法治崩壞嘅紅官都係極權嘅共犯
好撚灰心
咁咪拉埋你番去
做咩姐你
姐信黑警啦法治?
可以換啊
無論有冇被捕,你係冇需要同義務解鎖,要解黑警自己諗方法解,不過班黑警會兇9你,又或者打9你,要你自己解鎖
現場人多呢個原因肯定唔係法律上嘅not reasonably practicable to obtain啦

當然就算判咗班狗敗訴喺現場佢地都係想點都得
呢份judgement只係可以俾狗咬完上到庭拗admissibility果陣用 用 最重要都係事前點保護自己部電話同入邊嘅「貴重」資料
垃圾法官 離地撚
兒登係咁, 上面有班傻鳩次次有事發生抽水站上身, 貼幾圖笑完
之後再搵其他野抽水, 扮清高踩低其他人係垃圾又嘈一日
姐係以後喺條街見你後生就ss直接開手機
dllm
鬼機,vpn,拆電,到場先開,清chat

係必要

防止黑警複製同撞密碼就要Off呢個
即係一日唔解鎖, 個USB Port只係用嚟差電, 複製唔到, Program撞唔到密碼
加速攬炒正
如果班狗個個都渣正來做咪係
依家問題係任何法律只係用來合理化極權行為
唔應該淨係網民自己出文宣,係應該要求大律師公會出官方書面回應,以及由大律師公會向國際社會要求正視;靠網民自己係力量唔夠
要屈,就唔洗做到屈架啦
新一代既納粹黨形成啦
一句思疑你乜乜乜, 然後的你返去扣48
慢慢睇閃卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞