[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [4] FF7是親生仔是常識吧

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
依家成日都係抽到LD冇EX
然後為左把EX抽到乾塘
點打守隊都係守得一隊二動 好難攪

雖然打人都係揀人打好多時2動都攻到
我反而掉返轉成日都唔中LD
屌你老母
果然一送石之後嗰個新pool就一定係西機率
抽到200 全部金都係出Gilgamesh同光戰

得一次係Exdeath把EX但我一早就有

只係求中LD都咁仆街

Exdeath up?
歐到你...我就下下得保底...
我都為1把ex抽左200卷同兩萬石
新手lm 想知刷到咪先開game
個人建議刷到BT武就開,因為最難中

有BT嘅角色即係已經有五把武器先上到完全體,刷到今期BT的話就先專注刷4/5個pool,務求要所有BT以外同一個專用角色嘅其他武器都要完突(金變藍色,相性,專用,LD)或者真化完突(金>藍>藍+>紫色, EX)

新手入坑會有D複雜,有問題隨時可以cap圖再問
首抽咁樣好唔好
你呢個應該唔係首抽黎~呢個應該係教學10連黎~必中一把EX~係完左教學揀POOL去刷首抽~依家有4個POOL可以比你免費10連一次
咁應該抽邊個池好
首先集中刷5月14號夠期嗰2個pool,用佢地嗰既免費抽黎刷。
最理想係抽中ff2主角既bt+ld+ex開局
如果刷到bt+ld都開得,淨bt既話,就要打石抽佢把ld返黎。
另外嗰2個pool既免費抽可以等你開左局先抽都得
唔該巴打
放心抽大把石畀你掘,依隻真人體力制,有肝就有石
話說依排d 200lv又容易返光戰狀態大勇
但冇光戰ld都幾難打下
新手留名
我想問係咪咁樣就開得局?thx
可以啦
繼續打石抽到突滿哂五星佢
抽埋把EX返黎就可以變成完全體了
睇黎暗賽唔會出BT了光賽先係真主角
個新玩法都算幾有趣
但我唔明點解唔係preset好哂先換隊
完全無闇角...打唔到200LV...
冇果種大型副本既感覺,應該可以換角色係好玩過換隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞