[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [4] FF7是親生仔是常識吧

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
洋蔥抽爆
今次一個角色就睇到老屎忽同務實玩家嘅分別
玩得呢隻都係睇愛啫其實
所以胖虎我一張券都冇抽
以實用性黎講~洋蔥定可露露高D?
唔同玩法
洋蔥呢個Moment都係物攻為主魔法為輔,好聽就係平均,難聽講就係唔夠技打長期戰,敵人有減傷就唔出得

田村雷屬(好似同刀仔一樣可以上雷弱?),痴住雷姐就可以打任何boss
咁講法...我依家打150同180都係用雷姐主力~完全體可露感覺好過洋蔥
咁就一定係嘅

所以咪話抽洋蔥係有愛多過實際
無雷姐

不過完全體咗幾隻覺得150 180 唔難, 都係200好l 難
我完全體左kururu, 超好用
我見佢個追擊可以同時鎖人同埋回BRV...好勁
咁抽下可露露先~反正又有新神召界~D卷又會多到嘔
雷姐真係好好用..只要唔係有抗性就一定打得贏
跟本佢出bt當做咗手術
搞到大部分bt角唔係特別勁甚至廢
其實LD 技仲有用過BT 技
BT技勝在多幾turn俾你開技,同埋喺多人戰show off可以做幾大dmg
3隻有一把BT 夠啦 好似係
鍚菲羅斯表示.......
奶茶都還好
魔女就真係佢兩公婆都係出BT仍然令人失望

不過主角就係主角,本身唔勁都會改到勁
暫時唔合格嘅主角應該得返Zidane同巴神
魔女用黎打依加呢幾關做特效都幾好, 無特效就難講
起碼佢做特效都叫做CARRY 到呢幾個200
依家BT技個重要性落左O係多隊打一關呢款活動度
佢限死左50次動作一隊~變到BT武重要左
啱啱發覺佢更新咗會SHOW 多段HP 攻擊個總輸出
冇錯
50act基本上係技能放題
有BT多6act爆發兼免費技
如果3隊都有BT,差距都唔細
https://www.youtube.com/watch?v=__1O8EVsO44&feature=emb_logo
最尾係咪暗示緊TIDA係下一章BT角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞