[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [4] FF7是親生仔是常識吧

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
紅茶仲係好廢抽唔落
屌完紅茶廢之後抽到BT我收回岩岩講既說話
多謝SE爸爸
即係活動期間要衝左頭10塊先晒佢拎獎勵..之後先再慢慢打.....
邊個閪腦諗出
3恩惠先4倍,冇得開書
唔買月票,3恩惠打二百幾場先刷完
又唔好咁講
送座礦山俾你冇石嗰陣挖喎
我不知幾歡迎
神幻獸界點數計算"不會"受到任何書本或全能之極加成,只有吃莫古PASS的加成,如果有買莫古PASS的話一場目前最高應該可以拿到3000點數。
每一盤幻獸盤需要7500點可以點滿(也就是說總共要用恩惠隊打150場...有莫古PASS可以減半)
前10盤的獎勵有提升幻獸等級的素材,每一盤拿到的素材可以讓LV30後的幻獸提升一級
得閒冇野做果陣打2舖其實OK既
要肝真係不了
都算係逼你買月票不過平版都係40蚊左右,所以是但啦
係唔鐘意佢幾乎逼你同一隊刷同一關姐
佢活動有任務~加埋好似得幾百石同10幾張卷~
但係做晒活動任都只係要求你行滿頭10個就做晒~之後O個D等日日清體先打都得
同埋唔知大家覺唔覺....協力要換既野需要既金銀章多左好撚多...
以前打一晚左右就夠...但依家刷幾日都刷唔完....佢又UP個跌出量
原來150場就得
不過都係閪㗎喇
應該放一隻恩惠3倍就差唔多
起碼另外兩隻可以放速刷角
過左活動冇左特殊恩惠要慢4倍咁刷
唔咁做你又點會抽嘢

不過今次選角有D古怪,前個活動又係龍女做恩惠,好重覆
中兩次BT 都唔中LD
點解fft唔出劍聖
艾汀第二套衫真係成個耶穌咁
一日打完,抽左廿卷唔中
等下禮拜五魔女
邊隻魔女??新BT武?
抽LD就出BT
多謝SE

我估尼個, 係db見到, 但佢已經有ld, 會唔會又加隻復刻LD做雙pool呢
我仲期待係暗闇之魂
下隻好似係魔女同潘尼羅
新手想問啲ARTIFACT 應該洗咩
宜家個個角色要嘅能力都唔同
輸出角最基本就一定係攻+108同最大Brv+330

輔助角就刷技能加乘

CP就越少越好,太貴插唔哂其他技能,刷得靚都冇用
不過依家出埋80覺同ld技強化~cp已經無咁緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞