[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [4] FF7是親生仔是常識吧

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
克勞德廢到一個點....仲搞到全世界都咁期待DKLM

BTW有愛已抽
幾勁喎,唔算ss都有個s喎
屌 講呢啲
我依個Sephiroth fans都未出聲...
雖然dffoo主角廢係定律
但係雷光同王子唔靠改手技只係靠ld bt 一野就上神台。。

克勞德天生凶斬垃圾。。點知ld都係廢
bt brust 效果垃圾。。。
2隻都有愛我都抽爆左好在sephiroth我都係卷中晒,克勞德追bt用左8xxxx石
我見佢出cloud bt仲即刻開返ac黎抽爆

想另外問而家隻驚補有無用
睇下洗唔洗抽埋黑超招ld
原本以為鍚菲LD已經夠廢,點知Cloud招LD仲廢
黑超主要勁在ld, 我冇ex 靠ld 過左佢嗰關180
計落其實兩把LD都差唔多
Sephiroth得3次分散,垃圾slip
Cloud冇任何buff debuff不過4次加免費技
Cloud高分靠手術
凶斬扮多段HP,其實中間得1hit
不過次數多又識拉brv,呃得下人
畫龍又係扮多段,勝在全體吹飛
BT純粹用嚟j超究武神
招技係笑話=效果高啲嘅紫防3 turn
好 咁我抽埋佢先
有冇諗過唔係Cloud廢,而係雷姐同王子本來就好神棍

輸出擊飛插隊樣樣有,當然Cloud同錫菲最大嘅缺點,係慢
有擊飛有推進有麻痺,再加上多段傷保證你下下都打到10萬傷以上,我唔覺得廢純粹算唔上頂級,仲有d明顯缺點例如招垃圾ex
起碼依半個月你可以開心用仲要咁型
有愛就抽爆左下隻bt is who?
其實Cloud係有得消buff架
多功能
EX好似有改快, 做到一次技一次EX, 基本上無限技, 所以每round 輸出都有保證
一次技一次EX??有咁快咩?
開過第一次之後基本上都係開一招技就回返
雖然傷害好普通
幻獸武令cloud cp嚴重不足
我已經CUT哂佢D特別劍嗰堆CP
加嗰少少攻食你5~10
Lm
貝姐幾好用雷屬隊大把選擇
又係抽唔到LD
抽唔到LD+1
仲未抽到BT
我都二萬鑽抽到
用後覺得加防係冇鬼用既,要降埋敵人攻同加多個減傷既隊員
都唔知話佛心定讀心
挖咗一萬石唔中LD,課半單就中咗

合體劍byebye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞