[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [4] FF7是親生仔是常識吧

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
冇記錯既話有30隻60覺就可以開到 打頭幾關攞少少鑽都好啊
不過見你好似最近先玩, 除非課金追最近幾個POOL既武 否則都唔係一時三刻做到
BTW 佢活動有成一個月畀你 加油啊
30隻角60覺唔難~你掛一兩日水間關全員60覺都唔係問題~問題係D角夠唔夠力打姐

由魔女出bt第1日抽左400幾卷都唔中諗緊好無直接換,最後冇換因為好似把bt好似冇咩必要,抽到今日歪中

起碼抽左600卷,未中hope ld

換左雷姐出場,次元20都係輕鬆我仲要慳技得制有好多剩
雷姐係20層MVP
就算有完全體魔女都覺得魔女有點廢
舊時代產物了下隻BT好似係tina
二技同LD升完都冇乜力,好可惜
唔怪得咁易中
最重要係當個個都打緊2段HP嗰陣,佢仲係1段...
攻擊力低,每round回brv低,偏偏又速度快,結果一係勁快用晒d技,一係rj
但做好友可以代替下漁人
Tina的話要all in了
佢賣點都係100%AOE 同BURST 消行動啫
同都唔會好快用曬啲技, 佢LD 回一下AOE EX 又有一下免費技

Rush完,冇雷纏嘅話應該有d難搞。。
下一個唔係洋蔥咩
洋蔥就可以養生半個月 TINA 就抽爆
200LV 打到最後幾滴血要普攻最後一下先打得死係咪正常
臨尾香係好正常
今次boss rush 真係唔知點打
你咁勁打到200LV??
我好多200LV都打唔贏
都係有恩惠先打到 上次紅茶果個齊恩惠,之後小潘同魔女呢個兩隻完突 斷章有完突 魔女+紅茶+ 剩係得LD夠過
無恩惠既100%過唔到
魔女打AOE 關其實都唔差, 我有紅茶放回BRAVE 俾佢 打到上限既兩隻100%傷都打到10萬
我覺得依家d關用全恩惠隊係過唔到九成要搭隻無恩惠坦或者輔手先得

否則基本上一定補唔切血所以rude真係好鬼勁
其實呢隻驚坦即係點, 會將隻怪TARGET 佢? 無升過全部都打手/SUPPORT
BTW 200應該都要當期BT + 恩惠LD + 1咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞