[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [4] FF7是親生仔是常識吧

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
乜鳩都唔中 已被女龍騎敗晒成副身家,都係抽唔中ld
好灰白貓郁都未郁過
以前真係好神,依家乜都抽唔中唔知
同之前分別唔大
係手術咗一技補氣二技回血
招LD本身淨係rebreak等傷冇乜特別
只係為咗個特殊buff
奈何特殊buff都唔算勁
用卷抽中左BT但係仲未中LD
【HP回復】
ヤ・シュトラを1位に追加
【BRV供給】
ヤ・シュトラを1位に追加

FROM WIKI
唔係輸出型,出BT都唔知為乜
因為係ff14 cosmos代表

幾乎肯定依批人會出bt
巴茲由出game到依家都冇勁過
希望LD同BT會翻到身
主角群個邊差唔多出曬 敵役個邊就出得3, 4隻
闇雲呢個VER 幾好J, FF3 綠色個隻怪物就不了
原來FF14白貓個skin唔係黑衫可以慳返
呢件都幾靚我覺得
得罪講句...係原本嗰件太柒...
q版左已經好睇好多實際上ff14果件仲肉酸d
由其係alpinaud 果件
仆街 想要BT武個skin
大公斷章200 有無隊型? 用CLOUD 皇帝雷姐用曬啲技都係扣得一半
大公斷章都好一段日子之前既事……我已經唔記得用咩隊過
但我諗以下依2隊都幾值得參考下
https://youtu.be/TpXyad22bUc
https://youtu.be/FrKYom8E-Zw
試下換走皇帝轉古露露
Btw 小公定大公,大公應該血唔多
小公先啱, 不過大公都未過
有飛機哥就換走皇帝或
有古露露就換走cloud/皇帝都得,全隊即變超大力
Friend用小公幾好,我試過第一回合即call 小公,夠時間殺死小兵
皇帝一個人霸四個debuff位唔係咁好,我將第3、4、5、6個debuff 位留比雷召、紅髮mk同判官c技
小公冇二段,真係勁極有限
定係我唔識用
刷緊底褲AERITH 同女龍騎召喚 邪氣封印個BUFF 比多HIT 用都幾勁
邊個叫小公
愛麗絲AF セトラの祈り 有無好似HEALING WIND 咁CHARGE + 效果UP ?

セトらの祈り主要係補buff順便回下血
所以冇咁必要
而且依家要配合LD buff嗰下追擊
見人多數索性刷108+治療之風charge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞