[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [4] FF7是親生仔是常識吧

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
新手打唔赢200LV 關剩係得99999
打唔贏係正常
神幻獸冇雷姐真係唔識打
burst 武多出黎係咪賣咗佢就得 係咪唔會再加新嘢升上去
難講
不過我寧願賣咗換BT幣好過
佢復刻LD 武密唔密 隻CLOUD 無破晄擊好似差幾皮咁
btw 唔好意思新手多嘢問
睇怕之後回復正常有一段時間唔復刻住
但唔洗驚... 有新抽新
基本上新既唔廢得去邊加上恩惠既存在,高難度任舊角冇恩惠就好小拎出黎用
唔係因為武肺影響的話,原則上係冇復刻過

所以抽LD重要過BT
但係J POST 好似大家都繼續睇淡紅茶
事實上真係好麻麻
首先佢輸出模式由普攻主導,Burst都唔會有咩可觀輸出
Burst完又冇咩強力buff
有恩惠嘅狀況下LD技先打得十幾萬,仲要得三發,如果唔係超恩惠,要玩擊飛有排都唔輪到出佢
輔助技以前會大幅buff隊友最大brv,而家求其一個練滿嘅角閒閒地都幾萬上限,一早已經封哂頂變到冇咩用

只可以話,LD技令紅茶功能性好咗D,但各方面都有比佢更好嘅角色,更加動搖唔到打180同200lv嘅必然正選角嘅地位

周身刀冇張利,上星期話佢會出BT其實都有D錯諤
無角用剩係得YDA ALL IN 咗紅茶打迪亞個30場
唔係因為武肺影響的話,原則上係冇復刻過

所以抽LD重要過BT
但係J POST 好似大家都繼續睇淡紅茶
事實上真係好麻麻
首先佢輸出模式由普攻主導,Burst都唔會有咩可觀輸出
Burst完又冇咩強力buff
有恩惠嘅狀況下LD技先打得十幾萬,仲要得三發,如果唔係超恩惠,要玩擊飛有排都唔輪到出佢
輔助技以前會大幅buff隊友最大brv,而家求其一個練滿嘅角閒閒地都幾萬上限,一早已經封哂頂變到冇咩用

只可以話,LD技令紅茶功能性好咗D,但各方面都有比佢更好嘅角色,更加動搖唔到打180同200lv嘅必然正選角嘅地位

周身刀冇張利,上星期話佢會出BT其實都有D錯諤
無角用剩係得YDA ALL IN 咗紅茶打迪亞個30頁星盤
咁有總好過冇嘅
如果仲係新手大把石俾你打返來

加油
迪亞保羅個30個星盤真係打到想嘔
俾月費冇咁嬲,場場都要手動太肝,淨係買pass幾十蚊,食少餐都冇咗
求課金教學
以前未有月票未調整經驗既幻獸界先最攞命
依家三恩惠開月票打diablo都仲叫過得去,每日都打幾鋪就搞掂,以家儲左好多卷
https://unwire.hk/2017/03/06/googlevpn/software/

我自己係呢個方法,不過唔知仲work唔work

iOS完全冇研究

呢個真係唔識

屌你係咁出三線角色都唔肯出埋Rikku
我都係玩FFRK先識佢

係喎Rikku仲未出仲有FFX-2個泳衣skin
連FF幾都唔知....睇風格似FF2

幾時到日服出女龍騎
成個POOL 都差唔多突爆曬, 係唔中0式把武
成個POOL 都差唔多突爆曬, 係唔中0式把EX武
唔抽呢個下面激突既大叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞