[I/A] Dissidia Final Fantasy Opera Omnia [4] FF7是親生仔是常識吧

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
講起吹飛, 紅茶招LD 得3下真係慘 如果有4下真係實用好多
3下LD,註定佢定位係5 turn fd assist咁玩……自用真係實用性不大
小薯無SUPPORT 好揀都係用黎當SUPPORT 用

魔女廢極個EX 同BT效果都勁 紅茶真係
buff 好強大喎
又多工: 必break,上弱體
我成日搭佢同魔女, 邊個負責開BT各有好處
屬吸上左耐性減低係會落番屬無效

最高順序係吸 -> 無 -> 堅 -> 耐 -> 空白->弱點
免費中左LD慳返好多卷
其實奶茶EX個debuff好勁
長期被忽視
問題係平時只係可以平A平A BUFF 好似打少隻咁
最強吹飛角把LD感覺上好似唔勁?
用落唔算好勁
不過佢本身已經勁到痴線配吹飛角同風幻獸輸出好高LD當bonus
我免費中左EX~見到LD唔多勁唔太想追
條龍既LV 200打唔贏....用聖騎, 聖騎仔, 雲哥狂比對面打BREAK...如果雲哥轉成光戰就唔夠輸出.....又唔可以用雷姐....利申無大公LD
用4仔父子搭隻rude之後合埋眼打
我見人地都係用呢3隻打...可惜我無佢既EX同LD
屌 又歪合體劍 400幣應該都要井
呢次有CLOUD輕鬆打,飛機仔招LD技都沒用過
依次斷章易到
藍頭巾都冇用一take過晒
要抽雷姐就快手了~個POOL好似得返1日
差兩下十連
460COIN +200零張卷中咗4把BT 但係全部歪
你用得石就唔好用卷啦.....推晒D主線同斷章應該夠石抽啦
抽緊, 本身抽到2, 300 未中咪用卷, 點知嘔凸咗兩把SQUALL 一把CLOUD
出重覆BT又無蝕既~儲夠50幣將來可以直接換BT
依加我凸出黎既BT 仲多過本身有既
cloud 紅茶 魔女 洋蔥 squall
凸咗兩把合體兩把SQUALL 兩把紅茶
打多20粒幣就夠50了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞