[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈11 之 阿貓阿狗錯總之閘豬頭唔會錯

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
其實應該幾多香港人去美國當兵,話唔定連法外都有
真係唔出奇,江朱年代,胡溫年代無咁癲,正常同叻果班都比習豬頭鬥走曬…剩返果D就一係弱智,一係痴痴地線…
應該係飲食問題同訓練方式有關,美軍果D真係科學化訓練,摺被軍就懸用返越戰果種,唔係點會玩摺被玩到世界冠軍…
哇屌,講開呢味野,解放軍自己有個叫乜九歌舞文藝團,仲要係正規團級編制,裡面有歌唱隊,舞蹈隊,連電影拍攝隊都有,呢樣野都比人屌足幾十年,不事生產既居然有咁正規待遇,軍樂隊都無咁癲
有傳言裡面好多女兵係比上面高層享用

雜種老婆彭麗媛之前就係歌唱代表同埋做過解放軍藝術學院院長
因為個科技太超前,特別軍事科技,熟呢範野既人會覺得美軍科技嚇死人,超前左世界差唔多20年…
所以以前雜仔老婆上位就係靠彭麗媛,特別做緊褔建省省長果時,當時真係話全世界只係識彭麗媛,唔識習近平…
唔止軍事科技
差不多所有科技都係
佢老婆由軍歌歌手,做到歌舞團團長,仲做埋演藝學院院長,到家下就上岸…

即係雞>媽媽生>老細>退休從良
怪唔之得佢依家咁小學雞又要面又要權力啦 原來自卑心態
你哋係轉做美元cash放床下底定係只係轉做美元saving? 前者會唔會仲危險
其實唔怕既最好真係離岸
我buy你既科學化訓練
其實仲有飲食
睇下cba 同NBA就知
20年
你真係太睇少美國,起碼100年
咁又無咁誇, 20年已經好多ga la

你諗下20年前生活係點
大陸自家野就算鳩數

洋務運動, 五四運動成百年之後政治體制人民思想有變過咩
此其一,其二係果時本身土共好睇好薄熙來,果時姓薄既做大連市長同之後做遼寧省省長果朵好響,時時攞下D咩最佳都市,最佳旅遊城市果D濕九獎咁,當時習仔做廈門副市長都係唔多人識,又無乜建樹,所以一路比人騎撚住,到比佢搵到黑材料鬥撚贏人,但自己又自大才疏,所以性格缺陷就係咁黎…
我有睇過emergency food,一桶夠4個人食七日,仲要有好多唔同口味,不過好似好大桶難收藏
睇愛的迫降見北韓d組織架構
就知其實中共係點樣樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞