[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈11 之 阿貓阿狗錯總之閘豬頭唔會錯

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
中國所佔嘅土地根本屈機到仆街,係支共先可以成手靚牌都玩得咁柒,淨係滿州國嗰忽俾日本經營十年八年都咁好

所以他日中原變返正體字冇咁篤眼篤鼻我都會有興趣去下旅行嘅,參觀下鄰國
有幾屈
美國既土地,資源就真係屈

支那土地冇乜靚自然景觀,如果你有睇支那真實既農村片,你會發現支那大自然環境死氣沉沉冇乜動物,好似game入面末世景象

btw 希望你24年後仲係到
唔係地頭盞送羊入虎口
又唔係嘅,如果去到雲南西藏新疆嗰啲高原人煙稀少嘅地方,有啲都真係幾靚下,不過而家仲係under支那管治下我就唔會去
起碼日本仲保留住相當數量嘅中華文化特色,支共一個文革已經將中華文化鬥到喪失殆盡
Avatar 攞靈感嗰度好靚啲農村地區到而家都咁撚農真係好痴線,完全停滯咗喺所謂改革開放前,仲係要啲細路咩住農作物嗰啲走嚟走去
根本宋後就沒中華
農業先係國家既根本
外族入侵,漢人血統已經溝埋啲外族血統變到好番蠻
去過美加先知咩叫地大物博同資源豐富
美國嗰種科學化農業就話姐

依種搞唔掂
支那天然資源其實唔差, 但乜都污染哂, 水利又亂咁搞, 好多湖泊乾哂塘
所以今次武漢肺炎啲運輸停哂,支那冇得入口外國糧食真係可以收得皮,人地歐美甚至乎隔離嘅日本泡菜都仲可以自給自足,支那啲農地冚巴爛爛地嚟,種出嚟都唔食得落
起碼丟空返一個世紀啦,咁就可以回復返舊貌

農業勁到養起成個支那
美國好多人拎救濟金
支那d耕地太多污染,又用得太多農藥搞到土壤貧瘠
咁樣日本會進一步推進深淵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞