[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈11 之 阿貓阿狗錯總之閘豬頭唔會錯

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
之後海歸既中共黨員 先厲害 外語好 出個下外國讀書生活 知道世界格局遊戲 但中哂中共病毒 同中國人DNA 更難防 未來幾十年就係呢班掌權
大中華膠 自作孽不可活 做黨的亡魂
呢一刻
有入冬之前嘅深秋感覺
不過熱到仆街雖然我知你唔係講緊天氣
可以用咩keyword黎search
我打emergency food得啲大件嘢
一個民革已經搞到禮崩樂壞,所以好嘅思想/禮儀等等都連同啲文物書籍一齊歸哂天
一個民革已經搞到禮崩樂壞,所好嘅思想/禮儀等等都連同啲文物書籍一齊歸哂天
蝗蟲到先定三峽爆先定北京地震先
臭味相投
所以都係亡黨亡國算啦
所以我覺得支那係冇資格去學人講中華文化,文革鬥死咗幾多大學教授同知識分子,真正嘅中華文化已經喺1949年隨著國民黨遷台流失去日台港呢三個地方,而家支那嗰啲文化係唔知乜撚野嚟
係咪因為大家home office
出面有post 話三峽準備冧
呢個post 原來咁高質,留名bookmark 慢慢睇~
咁真係抵
仲有台灣都信得過
乜都美帝,
乜原來咁易就畀美帝搞到雞毛鴨血, 抵死la
一切仁義道德在1966年開始消失
就嚟屙屎唔出都係美帝起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞