[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈11 之 阿貓阿狗錯總之閘豬頭唔會錯

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
所以之前貿易戰搵自己農產品嚟玩真係世界級
其實今次全球封關對世界各地物流業都有影響,會唔會過幾個月支那儲糧唔夠會爆糧荒
習豬頭,小學雞真係唔係流架
差唔多應驗曬果D打油詩發生既事…
之前都有學者吹雞叫儲糧
阿trump嬲到仆街了

美國“羅斯福”號航母新冠病毒感染病例增至25例
http://www.bjd.com.cn/a/202003/27/WS5e7d4c13e4b03cc9592dac29.html
據美國有線電視新聞網報道,美國海軍“羅斯福”號航空母艦上目前已經有25名水兵新冠病毒檢測呈陽性。美國海軍已下令這艘航母在關島靠港隔離,並計劃對所有船員進行檢測。

兩天前,五角大樓首次對外宣布這艘航母上3名水兵新冠病毒檢測呈陽性。據報道,“羅斯福”號航母上約有5000名船員,以及數十架戰鬥機和其他類型的飛機。本月15至18日,“羅斯福”號航母聯同美國遠征軍戰鬥群、海軍陸戰隊第31遠征軍曾在南海進行聯合作戰演習。

美國有線電視新聞網援引一名官員的話指出,如果該航母上繼續出現大量確診病例,美軍可能會不再公布相關信息,因為美軍擔心,中國或朝鮮等“對手”國家會據此認為該航母很“脆弱”。
咁堅

有連登仔做Navy既軍官都已經好勁…

個人覺得有特種部隊都唔出奇
無左 Made in China 之後所有野耐用了對地球都好
積穀防饑呢個係阿媽係女人嘅道理
講真支那地大物博,善用土地資源真係做到能源/糧食不假外求,係要搞爛塊地搞到大家唔敢大家嘅農產品
記得好似話因為武肺,上面錯過左播種既時機

重有蝗蟲同草地貪蛾, 遲下實有糧食危機...
地球大毒瘤係應該清除
支那啲仆街為咗錢完全冇道德觀念,食落肚嘅嘢都可以造假或者落大量化學品,個國家完全冇諗過點去改變,由得呢啲問題繼續發生,頂多都係捉啲魚毛去祭旗算數
由上而下成班都係賤種,支那一日唔滅個地球都唔駛旨意好過
2033年說法出自邊度?
個個剩係顧住搵錢,為左錢而不擇手段…
但今次一個反送中+武漢肺炎令好多曾經消失嘅人情味返哂嚟
空襲北京
然後放兩個核彈喺湖北
未必嘅,而家有三百萬美國人失業,如果真係同支那開片可以動員呢三百萬人上場
所以支那嘅農民/漁民咪唔會食返自己種植/養植嘅產品,但係我賣毒嘢俾你,你又賣返你啲毒嘢俾我,咪即係一鑊熟
唔係個個都有錢買外國食品
咁大個國家係糧食進口最大國本身已經係一個笑話嚟
問題係冇人知個病幾時完,如果小學雞喺呢段期間挑美國機呢三百萬人可以即時動用上前線
問題係呢三百萬人可以係有老有嫰呢
咁唔一定全部都上前線嘅,後勤補給嗰啲都好需要人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞