[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈11 之 阿貓阿狗錯總之閘豬頭唔會錯

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
當年美國點樣起家,就知道中國無可能發展更高層次文明。
咁就係成個國家既災劫
呀,諗係樣野,果時銅鑼灣書店老細坐洗頭艇單野都係咁黎…銅鑼灣書店出好多果D咩中共揭秘,官場秘事既野,仲好賣得,可能就係講中左雜仔同佢老婆D衰野先搞到咁大獲…
當時本身都叫有得救,但係比共產黨一插手就搞禍曬件事…
不得止…其一唔好既地方係貪,畢研究經費有幾多會落去研究度大家都心知肚明
學毛魔搞鬥爭上位真係好撚叻
所以好多政評人話佢似崇禎帝就咁解,志大才疏,叻既好既比隊冧曬,得返D傻西刷鞋仔,行事武斷獨斷,不聽意見,又好高務遠,硬係想自己同老毛睇齊,到最後必然…眾叛親離
所以好多政評人,連大陸裡面識野果班都話佢權術一流,治國九流,同以前睇歷史書,睇電視果D奸臣狗皇帝一模一樣
美帝果D你食極水都交到貨比你…
但同大陸果D,研究出黎一係唔用得或打曬折既次貨,一係籌曬旗但人都唔見埋果D真係無得比…
人地美國核心就係基督徒文明,係神建立既國家
因為講習撚既秘聞係真,佢仲有個私生子

係美國有出版仲好好賣
邊到睇?
物以類聚,習豬頭小學畢業自然群埋啲小學畢業嘅蠢閪啦
香港咁多美國人,搵番佢哋帶路都夠啦
世澤都話習豬頭同毛魔係冇得比,毛魔係開國功臣,就算文革鬥死幾千萬人都冇人會話佢,但習豬頭乜野功勞都冇就想學毛魔,結果緊係學唔嚟,仲令到好多人唔妥佢
就係要搵返當地人先好,又唔會比人懷疑,同埋陀地熟橫街窄行呀嘛,美國佬你叫佢上老蘭,去駱克道就熟
我懷疑就係佢呢樣野得罪曬成個黨,永續主席位呢樣野連老毛都做唔出,就憑你個二世祖…若果唔係靠老豆,靠老婆,佢乜柒都唔係
本來民國都已經學到西方國家一啲野,但國共內戰一輸中國自此一蹶不振
好大喜功,成個秦二世咁
諗起晶片磨走人地公司logo當自己硏發就經典
變返大躍進年代,一齊食大獲飯,一齊用糧票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞