[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈11 之 阿貓阿狗錯總之閘豬頭唔會錯

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
啲摺被軍好多都排骨仔
唔係吹水,有報導過以前阿富汗平民同伊拉克平民真係咁做,話開戰之前已經會搵當地人做接頭同響導,同埋美軍好叻既係會帶識當地語言既士兵,到時真係無端端有幾個美軍同我地講廣東話都唔出奇
唔通排骨仔當兵咩..

你打緊最高戒備果時,航母係二十四小時運作會咁唔出奇啦,或者兵仔同軍官既居住空間都唔同,軍官有獨立房訓可能唔同
好多比較窮既國家都係咁,所以有聽過好多退役軍人都會走去撈僱傭兵,特別東歐同非洲果D
個工資都係之前睇軍事網睇返黎,應該唔差得遠…
香港公務員高過曬全世界既政府機構既人咁滯…真係痴線
好似有醫療,牙醫,住屋津貼,仲要係優先
仆街,佢講到好直白,似真係有大事發生
定係中共內部傾唔掂數,可能會內戰,美國準備撒僑。
香港都仲ok嘅,仲喺支那就真係自求多福
難啲 311都未搞到日本崩潰
啱啱睇有線,崔天凱又話美軍帶病毒去武漢呢個說法好瘋狂,又話自己係代表支那同維尼,唔係個別人士,同口交部趙立堅嘅言論互相矛盾,裡面已經亂到就連外交問題上都唔一致
咁無咩問題嘅,香港始終未去到大陸嗰個地步住,就算真係有事美國都唔會坐視不理
班友已經自我催眠以為自己真係地球霸主可以9up當袐笈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞