[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈11 之 阿貓阿狗錯總之閘豬頭唔會錯

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
蝗有阻滯
要試草地貪夜蛾
就算係真 支那政府覺得人命唔值錢 死左一半仲可以慳返糧食 浸左湖北仲可以唔洗搞武肺 浸哂冇交嗌
三峽爆全個長江下游都會玩完
而長江流域係支那除左廣東珠江三角之外支那經濟最好嘅地方
Hanta 危險程度係 Ebola, 鼠疫呢啲級數
三峽又話冧 又漢他 有無十災checklist
漢他病毒可以影響個肺如果中過武肺再中漢他係味姐係可以等死 然後如果變埋種 支那又話4月8武漢復工 咁班人周圍走去左雲南咁係味即刻全世界都攬炒
鼠疫係鼠疫桿菌, 係細菌
漢他係病毒

係唔同野黎, 病徵印象都唔完全相同, 不過共通點係透過老鼠傳播同致命率都幾高
好多人好多時將共產黨同共產主義混埋一齊,而且當時嘅國民貪腐比共產黨嚴重好多,貨幣政策失敗,導致大幅貶值,亦係一個原因令人投向共產
雖貼科學上唔同,
但都係透過鼠傳播既高致命性疾病, 坊間當係鼠疫咁睇都不為過.

有冇咁準
2020地獄副本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞