[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈11 之 阿貓阿狗錯總之閘豬頭唔會錯

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
福利都好好添
Twitter?
美軍可以話全世界人工最高,一般剛岩受訓完既二等兵兵仔起薪約1500us至2000us一個月,按級數逮增,去到士官長果D有4000至5000us,去到尉級就約5000以上,同埋好多補貼,呢條數已經係10年8年前既數,家下加到幾多就唔知,所以係當兵黎講美軍已經好好…
支那兵月薪記得今時今日好多都係得2至3千人仔…俄佬都只可以叫好D…
我醒返起佢話美軍唯一唔好既地方係伙食太肥膩,好似好多時既伙食一係比個雙層大big mac過你,一係比筒KFC仲要大件既炸雞,仲無限量供應Coke同奶惜,聽到都滯
其實係咪想攞料準備介入香港?
係,好多補貼,基本上執勤果時唔會用錢…
食咁肥膩啲士兵都仲可以咁fit
放風叫啲美國人準備執包袱走人
係,E3既搜索能力好強,佢應該係mark曬所有雷達站,通信基站同裝甲部隊既配置等等,同以前打伊拉克同阿富汗既前期功夫差唔多,話唔埋家下已經有Green Beret,S.E.A.L,Delta force佢地已經係香港市內匿藏
美軍呢排咁多動作,我發覺好少香港媒體有報
就係熱量高,粗撚到個個大隻到仆街,佢仲疑似離遠見過S.E.A.L添,但係自成一角唔理人,幾cool下
祖利安早兩日都話美軍有可能會轟炸飛鵝山/大帽山嗰啲雷達站中斷摺被軍通訊
形勢突然加速
明明上個月先話2月過得好慢
轉個頭美軍已經準備好開戰
一枝戰斧直接落狗屋
夾埋之前美領話非必要人員離開
做緊正經野緊係唔理人啦,不過熱量高都正常,美軍啲任務體力消耗係好大,要吸收多啲卡路里維持人體正常運作
一定會,美軍第一波一定會破壞曬所有通信系統,令到敵方指揮混亂,之後就乘亂取之…

我仲FF緊美軍已經connect曬班勇武手足,到時裡認外合一齊打爆班土共,去新屋嶺救人,希望成真
所以美軍來了就自動自覺去海邊帶路 Fing 美國旗
或者S.E.A.L始終要保持神秘感,因為始終做既野要隱密…

所以話美國大兵,前線班兵,特別陸軍同海軍陸戰隊果班個個都大隻仔…
一定要唱O say can you see, by the dawn's early light...
分分鐘去埋壁屋救天琦,所以呢排柳記調咗天琦去最高級別監倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞