召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(60)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
原本1月31考,點知要改期。好啦,排到4月9考。而家係唔係又要改期?
屌真係考個牌考足兩年
4月2考take 2, 上完第一堂補鐘就話要home office
就係先減速 然後踩極力子
再由三拖二波 左腳提升一半 吊一秒多啲(車速應該會係20左右)
先好放晒極力子 咁就唔會chok
大約係咁
唔該哂巴打
Home office 係咪暫停考試?
是撚但啦我咁轉波個官都話我chok
佢想你pass既你彈極力子都冇事
運輸署暫停駕駛考試服務

運輸署今日表示,為配合政府(三月二十一日)宣布實施的政府部門特別上班安排,以盡量減低疫情在社區擴散的風險,運輸署轄下駕駛考試中心將會由三月二十二日起暫停服務,所有原定安排在三月二十二或之後的駕駛考試(路試)將會暫停。

駕駛考試排服務服務、駕駛筆試(甲部試)及的士筆試仍然暫停,直至另行公告。運輸署會另行公告受影響考生的安排。

另外,網上預約駕駛考試服務及重考生快期電話預約服務仍然暫停,直至另行公告。有關駕駛考試排期之查詢,請於星期一至五上午十時至下午五時,以電話聯絡駕駛考試排期事務處 。
屌真係考足兩年

又要用多千幾二千到時補堂
我3月4考, 6號入箱, 星期一拎到la wo
你可以唔去嘅, 但冇得唔包, 最平ge 齋course 1皮內
有冇source 唔多覺眼td個網有寫
我都搵唔到喎
而家又停路試,會唔會停到4月尾?
條友睇嚟都係剪手帶個堆嚟,打中文都睇唔明我意思
未有消息
考牌組開會結果,from 師傅group
td同班gp1好熟,內幕堅料
又要俾多幾舊水續 屌真係好撚笨柒
係快啲 但都快唔過快期
垃撚圾正苦
又停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞