召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(60)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
等重考等到學牌都就到期
5月尾考仲未搵
黎緊準備報考自動波巴士…去九巴學再做一段時間定係報街好?
因為我怕轉唔切波,多數係障礙物前30-50米就踩brake轉波,但係次次都覺得太早轉然後就俾多少少油
左腳鬆得急又怕變左彈極力子
但平時搭VAN 仔D司機都係鬆得好快,唔多覺佢地吊極力子咁
Ching好似講到五舊水唔係錢咁,仲要依家無了期咁等,一個禮拜後又一個禮拜
我指轉一波
例如3> 2
人地補左油
冇人揸車轉波係唔補油
我指唔係考試個陣
佢咁嘅意思係咪即係4月13可以考
係成架車擺喺面前揸唔到
所以先話運輸署閪,排期服務無了期等,你講個確實日子都好,依家就連啲師傅都唔知佢想點
即係唔一定 6> 5> 4 >3> 2
可以6>2 波咁樣而唔會死火?
我頭幾次做錯嘢 師傅都會屌我 佢問親我衰乜 我答衰緊張佢都鬧到我仆街
之後學得勁密 熟咗就無咁緊張
但係成日直去唔知點解會架車側向一邊 明明hold實軚盤 師傅又會怒屌做乜側埋一邊
因為條路有少少斜,用黎去水
佢個個星期都會將個受影響日子推遲一星期,冇意思
我真係唔識,仲係學神,只係揸過HIACE
舊年肥左路試,黎緊5月再考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞