[Netflix] Money Heist 紙房子第四季 trailer 討論

944 回覆
59 Like 4 Dislike
老人痴呆真係會一秒就唔記得見事既咩
其實有兩個位好奇怪 (唔計槍戰🤮)

Palmero當初話自己剩係loyal to the plan 就算要殺死同伴都會不惜代價製造chaos攞返話事權 佢以前同berlin+prof plan heist嘅時候已經知gandia係好危險 佢應該預咗自己控制唔到佢都照教佢逃脫 然後nairobi死佢又良心發現同helsinki懺悔。。。

Berlin同佢明明一樣係psychopath加narcissistic 但Berlin係moscow死果陣都無流眼淚 我覺得係合理 因為佢都講過自己無乜同情心 但Palmero見到nairobi爆頭居然咁大反應秒流眼淚

然後當初denver叫gandia拎紅箱出去嘅時候 佢好有guts唔合作 佢逃脫之後係擺明誓要殺死全隊人 然後居然因爲一句合作就可以有命見老婆同仔係S4E8配合prof 姐係佢之前咁勇係唔記得自己有老婆同仔?你話如果Prof係話會搞佢屋企人都仲合理啲lol

利申: For nairobi😭
又cliffhanger了
有冇巴打知 第5季 幾時會出??
其實我唔明berlin同佢果幕kiss係咩意思
里斯本傳左武肺入銀行,全劇完
認同,尤其佢地一早已經知道john wick 係咁勁,點會揀放佢出黎
Palermo 仲ON9過TOKYO, 佢做LEADER 己經夠ON9, 仲話佢取代Berlin This is a joke.
睇完第一季
啤啦嗅 啤啦嗅嗅嗅
你現實都應該係呢類賤人
你係咪個條四眼肥仔
問十個 十個都憎
係咪就出第5季 見班演員ig po曬野
好似係開拍
勁鍾意Raquel覺得佢好索
我們正式宣報,最終季即將上線。
姐係幾時???感覺season 4 都係睇完無耐
Manila其實作用好細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞