[Netflix] Money Heist 紙房子第四季 trailer 討論

944 回覆
59 Like 4 Dislike
when in doubt, tunnel
同埋啲人質都會知佢地要打文宣戰唔會殺人 大可以一開門就即刻衝走 我都唔信啲搶匪會喺鏡頭面前射自己/射得中
各位睇埋紀錄片就知點解要拖多季
講到尾都係要食住個勢去cap水同名氣
無可否認 呢套戲對全世界影響真係幾大
點解可以射極唔死
今集又出黎搞事,憎佢仲多過臭閪東京
因為需要佢唔死,先接到後面劇情。
一野想搞3條女
下季Nairobi 會唔會好似Berlin 咁不斷係回憶出現
套野睇到好掹,好撚想隊冧Tokyo 同denver,呢兩條on9仔都唔知點解做到劫匪,咁撚衝動套野跟本個plot 跟本copy 返s1s2,不過多左professor 預計唔到既野,但最後又會彈個plan 出黎話預計左,好撚無聊,完全見唔到鬥智鬥力,剩係見到professor 諗既解決計劃好完美咁執行,狗嗰邊永遠比人食住
睇左個documentary,今季可能太趕住拍,根本冇時間review劇本,希望S5會好番d
同埋S5完左佢咪撚再拍啦
BTW上季唔係話唔用電腦,做咩又用返
岩岩睇到第4集 其實送飯同酒入去果時
d人質跑走咪得囉
都講到明 唔會殺人

btw 好中意光頭保安
希望第5季正正經經拍埋個尾佢,今季膠位多左好多
究竟有咩女人先會鐘意呢個癲佬
唔似會因為生
而係對政府同警察失去哂信心
緊急關頭要佢頂哂所有野
結果加入教授隊伍
唔係掛,我覺得Tokyo 個演員幾好戲
呢套戲對全世界影響真係幾大?ching可唔可以講多d 邊度有紀錄片睇
Netflix有 叫紙房子現象
professor咁易比人搵到都幾唔合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞