[Netflix] Money Heist 紙房子第四季 trailer 討論

944 回覆
59 Like 4 Dislike
Professor話Palermo冇諗過啲人點走
呢part 係professor 要做嘅野
問題係 Plaermo 工程師身份
究竟點樣 救全家
呢一季 好多技術位都輕輕帶過
開始有啲累贅。。冇頭兩季睇得咁hi
睇到第三季無啦啦覺得奈洛比個樣好似毛姨姨
Palermo都好似Nazi個樣
同Berlin一樣嘅冷血
例如咩技術位
應該合約掛, 套documentary係冇佢既訪問
啱啱睇緊第一季第八集,同柏林同倉嗰條友只要肯講出柏林有咩秘密就會俾佢緩刑,但點解第二個條件要係化學閹割?點解個條件要係呢樣嘢,想問吓有冇人知?
條友本身係強姦犯
放佢出社會可以 但要閹左先
睇到第五集。。。差d爆血管。。。成班智障四打一都射唔中一條友
用索帶當鎖左門。。。完全唔search埋排氣管,國家銀行總裁室有秘道係常識吧。。。
明明以前係金幣廠都有玩排氣管,依家呢集好似個個當佢隱形咁
連心professor都唔叫人search排氣管。。。
睇緊第一季 岩岩到做手術only d西班牙女都唔正既
個個好唔中意flashback,但我幾中意柏林同佢個基友果幕 睇到覺得好可惜 明知個Plan冇可能實行 都無條件咁撐柏林 同埋實行個plan
同埋,呢集係對班黑警報仇,用自己方法得到公義
銀行出面又好多人示威支持 不時諗起香港現況
加泰班黑警對示威者同香港班狗係差唔多 第一集播返班特種部隊比火燒個心好涼
呢套係睇仔的
屌原來真係尼馬
我以為我唔識分巴西人樣
我都係咁諗
poly手足
Tokyo幾時死 好憎佢
套野好TVB 不過kill time 都合格既
睇嚟你係威權人格
有冇人好鍾意總裁
好聰明其實佢
下季應該真係冇Nairobi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞