[Netflix] Money Heist 紙房子第四季 trailer 討論

944 回覆
59 Like 4 Dislike
S4 可能編劇仲未諗到點走
整體係好睇嘅,但有時一見到佢哋好多情緒或者嘈交,就有啲厭
Moscow 同 Oslo 死左咁耐都仲有出少少,Nairobi 出響回憶都正常
S5拍咗未? 佢哋係邊寫邊拍?
睇呢套反而撐警喎.. professor班人有左錢無限資源 收買差佬,要槍有槍 有火箭炮..收買所有IT 佬。。大撚哂咁 背後又有無限backip

乜無人想光頭佬007 一槍一件咩。。捉左Tokyo 姦殺, 之後出去一槍一件

不知幾想Sierra 一槍射爆professor個頭.. 如果s5 又講用錢收買埋Sierra加入做內應負責救番Tokyo 佢地 或者又用同一招背後有backup 一野整暈Sierra 之後走佬再loop 一季就真係爛..
Tokyo扮dever笑真係好笑到仆街
屌我直頭覺得佢好cute
睇晒好空虛幾時出第五季
呢套野真係完美演譯越拍越爛。我覺得第2季完左就最好
之後第三季出返前傳
完全同意
同班黑警比算得班.

捉完RIO咪又係私刑唔上庭. 今次無外交官個女, hostage 命仔唔值錢. 唔係因為d secert file, 一早強攻入去.  

講資源其實佢地都輸黑警幾皮. 邊有人會支持西班牙popo
有冇話幾時出S5? 用左一個星期就睇晒4季 真係好撚正
應該下年
係呀,話Nairobi死個幕係佢參與嘅最後一日
可以睇埋套documentary , Money Heist: The Phenomenon
4日睇哂四季 好正

我估係因為佢地團隊已經內訌得好緊要
要佢入去lead番住條team
信唔過Palermo, 話搞掂Gandia 之後先清算佢
清算佢意思應該係唔再畀佢做leader
所以送Lisbon入去lead 都合理
到底點解出番嚟 仲要一定溶晒啲金先出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞