[Netflix] Money Heist 紙房子第四季 trailer 討論

944 回覆
59 Like 4 Dislike
Theresa
離撚哂譜既 Gandia 又斷手指 又比Nairobi 插左幾野 都全身而退 佢execute 左Nairobi 之後六個人射佢完全無人打中 會唔會一個配角可以好似呂布咁 不過巴黎計劃係為呢季救翻d分 抵銷翻d無聊回憶錄
仲有走廊大戰完全無事已經離譜
屌第三季已經開始爛 今季仲衰d
為左救Rio 揀個自殺plan仲搞死埋奈洛比
極憎Rio tokyo呢條線 個垃圾仲要開唔到槍放個保安走
保安走甩仲要完全無理過ceo生死
幾個人一槍都打唔中保安 奈洛比如果亂槍死都無咁on9

帕勒莫明明個角色可以好突出 演技又好 以為可以好似berlin咁又有個性又型 但結果出黎係又煩膠又無乜才能睇到

另外無啦啦多左個馬尼拉都無乜野
但係出場完全無吸引力 用落又無用處
淨係拎把pistol兇下人
好似d lgbt咁為加而加 浪費個角色

配樂比起1 2集更加係差
出面d 市民帶哂面具理應可以激昂好多
頭2集聽住bella ciao真係好有feel

而且對家被撚得太嚴重 無左個鬥智鬥力嘅感覺
所有野都係d豬隊友自己搞出黎

根本頭2集完會仲好
比我一定360無死角CCTV
你未行到就alarm啦
一二季真神作
之後作落去真係賣回憶
Fans向幾爛都會睇落去
回憶線仲好睇過劫案
berlin
咁都叫解釋咗
佢放個自己control唔到嘅factor出去玩自己友
helsinki仲要同佢握手真係吹鳩象
佢放條友出去都係under佢control 佢控到全局就話姐
結論: palermo on9
原來咁多人唔鍾意Denver 我反而ok
佢算係三個入面無咁on9 又有情有義
博混亂奪權係可以 但都冇交代佢自己有咩plan 呢part 係唔知做乜9
好似話拍完第二季係諗住完
跟住比netflix收購咗變到多人睇先拍落去
根本我懷疑班編劇寫寫下都唔知寫咗啲乜出嚟
啱啱睇完個製作特輯先知劇本係邊寫邊拍
拍得咁認真 演員又好 偏偏配咗個世界級垃圾嘅劇本
用RIO個ON9仔換番柏林番黎好嗎
RIO叫做victim 有PTSD 稍為明白佢點解咁滕雞
但大佬呀 你唔忍心殺佢咪射腳囉 點會比gandia咁慢慢轉身走
RIO外其他成班teammate都
得nairobi 佢條仔同helsinki正常D
nairobi同班靚打氣果下D leadership
真係得Berlin有梟雄壓場feel
我睇flashback berlin仲enjoy過睇場heist
Denver成撚日衰衝動 見到斯德哥爾摩同Rio 除鞋係梳發吹水就覺得佢地搞野咁
Palermo以為佢係特登放走條保安佬 點知原來真係意氣用事 但槍戰5打1個度好刺激
其實唔係好明Berlin同Palermo條過去線
唔係好明佢地講咩
Palermo係中意Berlin?Berlin為咗教授放棄個計劃
你劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞